ENS MIREM LA BARREJA? LA CLASSIFICACIÓ DELS ANIMALS VERTEBRATS – MUSEU DE CIÈNCIES NATURALS DE BARCELONA

 

Hola, famílies!

Hem visitat el Museu de Ciències Naturals de Barcelona per realitzar una activitat dinamitzada que ajudi  els vostres fills i filles a conèixer alguns dels criteris essencials per classificar en Ciència.

La classificació és una eina que ens ajuda a comprendre el nostre entorn, buscant semblances i diferències i identificant els criteris essencials. A partir de material biològic i dels animals de la col·lecció, han pogut aprendre a destriar els criteris claus per a classificar els ANIMALS VERTEBRATS.

A continuació trobareu unes imatges de com ha anat el dia d’avui!

3r – ENS MIREM LA BARREJA?

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *