Entrevistes

Hola!!

Aquesta setmana hem parlat dels mitjans de comunicació i ens hem convertit en autèntics periodistes. Hem fet entrevistes a persones del nostre entorn i ens ho hem passat molt bé. Com sempre, els resultats són molt diversos i creatius. Aquí en teniu un recull. Esperem que us agradi!!

(Disculpeu: no ha estat possible pujar al Gogle Photos arxius d’àudio, així que només podem compartir els vídeos i les fotografies dels texts.)

Enllaç L’entrevista 2n A

Enllaç L’entrevista 2n B

Enllaç L’entrevista 2n C

#StayAtHome

Hello everyone!!!

Abans de tot, dir que estic molt contenta amb els vídeos i fotografies que m’esteu enviant. M’estan encantant! Tal i com em van arribant al correu, els vaig penjant a l’àlbum d’#StayAtHome de segon. Allí, podeu entrar per mirar-los i també per posar Likes i Comentaris als vostres companys i companyes de curs. Alguns ja heu començat a fer-ho. Moltes moltes gràcies!

Espero que us ho estigueu passant molt bé a casa!

I miss you!!!

Teacher Núria

Accés a l’àlbum #StayAtHome

La carta – 2n

Segurament ja us haurà arribat una sorpresa a casa…
Des de l’àrea de català i de Medi, hem treballat la carta. Hem après a escriure una carta així com la seva estructura. Hem conegut un mitjà de comunicació nou, tot i que sembla que ja és molt antic i hem anat a la bústia a llençar la carta.
Quins nervis guardant el secret i quina emoció fins que han anat arribant les cartes a totes les cases.

Hem gaudit moltíssim!!

Enllaç fotos La carta