Lectura en veu alta

La professora ens a donat un full de una lectura que ens teníem de preparar de l’Oriol Pelacanyes.Avui dijous 24 de febrer de 2016 ens a vingut a visitar la Rosa Mateu hi ha agut gent que a llegit i quan tots han acabat la Rosa Mateu ens a  explicat en que teníem que millorar.

EN FERRAN ALZINA ENS FA UNA VISITA

El 12 de Desembre de 2015 el Ferran Alzina ens va fer una visita per explicar-nos la Idustrialització de les màquines de vapor.

Ens va explicar en que facilitave la producció a les fàbriques com: la rapidessa de la  producció…

Per que ho entengesim millor ens va fer fer una activitat de fer ”Ocellets de Paper” 1r ens va fer fer els ”Ocellets de Paper” individualment, després per taules i al final tots junts com si fósim una màquina de vapor. Cadascu feia un pas.

I per últim vam contar els que havíem fet individualment i després els que haviem fet com si fósim una màquina.I n’havíem fet més amb la màquina.

 

Què has fet?—–Ocellets de Paper.

Com ho has fet?—–Amb unes instruccions que ens va donar.

Què has après?—–Que les màquines de vapor son millors que els humans per fabricar.

Com ho has après?—–Ho vaig apendre quan el Ferran Alzina ens ho va explicar.

LA CAPUTXETA DEL FUTUR

Hi havia una vegada la caputxeta del futur. Un dia la ciber mare de la caputxeta del futur li va dir que se n’anés a casa de la ciber àvia que s’anava de vacances i tenen que anar a buscar el gos per a cuidar-lo. Pel camí, va passar pel museu de les màquines del temps i per accident va viatjar a la Prehistòria.

Quan va arribar a la Prehistòria va decidir que volia descobrir com era la Prehistòria i va marxar. Quan va voler tornar no va trobar la màquina del temps ,mentre la buscava es va trobar un T-REX i va començar a córrer .Quan es va desfer d’ell ja s’estava fent de nit,però per sort va trobar una cova i va decidir passar-hi la nit.

Al cap d’una setmana, la caputxeta s’havia fabricat llances amb pals i pedres. Sabia caçar i s’ha havia fet amiga dels pterodàctils. De tan en tan feia un passeig damunt dels pterodàctils.

Quan ja feia dos mesos que estava a la Prehistòria va veure a persones prehistòriques i ja sabia anar amb lianes, podia caçar petits dinosaures, havia après a vestir com els homes prehistòrics…Resumint que s’havia adaptat perfectament al seu nou estil de vida.

Després d’estar-se a la Prehistòria durant tres mesos va aconseguir trobar la màquina del temps, per sort no li havia passat res. La va programar pel dia que per accident va viatjar al passat. Quan va tornar li va explicar tot a la seva àvia.

L’àvia li va dir que l’important era que estava bé i van viure feliços tot menjant anissos.

.

Hola, món!

Benvingut/da a XTECBlocs. Aquest és el teu primer article. Edita’l o esborra’l i comença a fer ús del bloc!