Regala un llibre, dos, tres… és un molt bon regal!

llibres arbre NadalArriba el Nadal i les vacances: un bon moment per regalar libres. Ara disposem de més temps per llegir, sols o en família. Els àlbums il·lustrats són molt adients per compartir una bona estona, gaudint de textos i il·lustracions de qualitat.
Per aquest motiu, us tornem a penjar uns enllaços molts complets amb recomanacions per a totes les edats. Els blogs pertanyen a llibreries especialitzades en llibre infantil i juvenil; a municipis de gran tradició lectora; a la revista Faristol, especialitzada també en literatura infantil i junvenil , al Consell Català del LLibre Infantil i Juvenil, que també és el responsable d’organitzar el Premi Atrapallibres (en l’edició d’aquest any, un grup d’alumnes voluntaris de 5è hi participen i amb molt d’estusiasme) i, a Genius, de la Diputació de Barcelona, que parla molt més que de llibres.

Esperem que us siguin d’utilitat i us desitgem BONES FESTES I BONA LECTURA!

En aquests enllaços podeu trobar diferents recomanacions que trobem força interessants:

LLibreria Al·lots

LLibreria Al·lots

LLibreria Casa Anita

LLibreria Casa Anita

Escola d' Alcover

Escola d’ Alcover

Epèrgam

Epèrgam

Premis Atrapallibres

Premis Atrapallibres

Revista Faristol

Revista Faristol

Clijcat

Clijcat

Facebook Mollerusa

Facebook Mollerusa

Genius Diba

Genius Diba

Departament Cultura.     Està molt bé!!

Departament Cultura. Està molt bé!!

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *