Exposició temporal: El Pequeño País

El Pequeño País (1981-2009) va ser una revista de còmics que es venia amb el suplement dominical del diari El País. A més a més, aquesta també incloïa reportatges, passatemps i fins i tot una secció on els lectors publicaven les seves adreces per si algú amb gustos similars volia escriure-li cartes! Al Sant Quirze hem preparat una petita exposició amb fotocòpies originals del número 854, publicat el 12 d’abril del 1998.
D’aquesta manera, els alumnes poden apreciar què llegien els nens dels anys 90. Us sona algun d’aquests còmics?

L’urna lectora

Ja sabeu que al Sant Quirze la Biblioteca encara està en creixement. Hi trobeu a faltar algun llibre en concret?? Agafeu un tros de paper per reciclar, escriviu-hi el títol i la vostra classe (així el tindreu a prop) i passeu per consergeria per dipositar-lo a l’urna! D’aquesta manera, quan anem a comprar, mirarem d’agafar els llibres que demaneu. Si a consergeria no hi ha ningú, també li podeu demanar a algun professor que ho faci per vosaltres. No us talleu!!

Hola! Passeu, que la porta és oberta…

Benvolguts estudiants,

Aquest lloc web és el blog del Pla Lector de l’institut, un espai destinat a informar-vos sobre els llibres nous que ens arribin, organitzar activitats i publicar recomanacions per fomentar la lectura. Com ja sabeu, el centre encara no disposa de biblioteca, però tingueu present que a cada classe hi teniu una prestatgeria amb llibres per vosaltres. No dubteu en fer-hi una ullada!

Pels que arribeu aquest any: per saber en què consisteix el Pla Lector, accediu a la pàgina de dalt.

“Els llibres són màgia única i portàtil”. Stephen King.

Bon inici de curs 2021-2022!!