BIBLIOTECA CURS 2012-2013

Benvolguts pares i mares,

Heu sentit a parlar moltes vegades del Follet Julià de l’escola… si, oi? doncs aquest curs seguim portant a terme el projecte de la biblioteca. Cada setmana el màgic follet Julià, mentre tots estem dormint, ens prepara el conte de la setmana per tal de dinamitzar i fer conèixer a tot l’alumnat els contes més populars de la nostra terra.

Amb la intenció que també ho pogueu disfrutar des de casa, setmanalment us penjarem el vídeo de l’explicació del conte. D’aquesta manera els vostres fills d’educació Infantil us podran explicar el què han fet en les sessions de dinamització del conte a la biblioteca de l’escola.

Salut i llibres,

“El follet Julià us desitja Bon Curs escolar!!!”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *