Què és per tu la lectura?

Benvolgudes famílies,

amb l’afany de seguir incidint amb millorar l’hàbit lector i promocionar el Gust per la lectura dels nostres escolars, us demanem una petita col·laboració, ja que aquesta tasca ens pertoca a tots, com a mestres i també com a pares i mares interessats en oferir una visió positiva vers la lectura.

L’activitat consisteix en retornar la circular en què us demanem “Què és per tu la lectura?” en què a partir dels vostres coneixements i experiències personals heu de fer constar què significa per a un mateix la lectura, què implica la lectura.

No voldríem que us prenguéssiu aquesta activitat com a un examen pel que fa a les respostes, sinó més bé, en mostrar als nostres alumnes i fills, la importància que té actualment la lectura. En un principi, totes les respostes són vàlides, ja que al cap i la fi, del que es tracta és de relatar la pròpia experiència que és té vers la lectura, records, coneixement…

Per tal de poder fer un mural a l’entrada, preguem que ens la circular amb un petit escrit per tal de poder-lo penjar al vestíbul de l’escola.

Us deixem una petita mostra del que significa la lectura per aquestes persones, en aquest petit vídeo.

També us voldríem agrair la vostra atenció i col·laboració.

Atentament

Coordinadora de la Biblioteca Escolar de L’Escola de La Riba

Quant a Pep Andreu

Mestre especialista d'Educació Física, pare de dues filles. Apassionat pel món de les TIC, i "twittero" quan el temps lliure ho permet. Amant de la lectura i l'esport en general.
Aquest article ha estat publicat en Gust per la lectura, Lectura. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *