Recomaneu

Hola nens i nenes, nois i noies aquest espai és perquè recomaneu els vostres companys els llibres que heu llegit i us han agradat.

 

19 respostes a Recomaneu

 1. Aida Gil diu:

  La pel·lícula de la vida
  Hola, soc l’Aida de 6è i us donaré la meva opinió del llibre la pel·lícula de la vida escrit per la Maite Carranza i publicat per l’editorial Cruïlla.
  Aquest llibre és un de els millors llibres que he llegit, perquè combina situacions que ens poden passar algun dia amb aventura. No puc escollir un moment que m’haguí agradat més, perquè m’han agradat molts, però si he d’escollir un és quan torna en Sergi i no puc dir un moment que no haguí agradat perquè m’han agradat tots.
  Es un llibre fàcil de llegir però has d’estar atent, i lo bo d’ aquest llibre és que t’enganxa i no pots parar de llegir.
  Jo aquest llibre el recomanaria molt, perquè a part de ser molt “xulo” i atrapar-te, t’ensenya a valorar les coses que tens, perquè no saps que pot passar demà, potser que un dia siguis ric i al dia següent estiguis demanant almoina al carrer.
  Amb aquest llibre he sentit alegria, tristesa, por, emoció… Llegiu-lo.

 2. Júlia diu:

  La pel·lícula de la vida
  Hola sóc la Júlia de 6è i us vull recomanar el llibre la pel·lícula de la vida escrit per la Maite Carranza i publicat per l’editorial CruÏlla. El que més m’ha agradat d’aquest llibre es quan el Sergi es troba a l’Ingrid, també quan agafen al Tim per fer una anunci i el que menys m’ha agradat es quan els fan fora de casa seva, després quan la mare acaba en un hospital per una depressió greu i per finalitzar quan ve la Remei i li diu a l’Olivia i al Tim que tenen un mes perquè la seva mare es millori, si no hauran d’anar a una casa d’acollida. No m’ha costat de llegir i el recomano especialment perquè el que explica aquesta història li pot passar a tothom, per sort al final s’ha acaben arreglant les coses. Les emocions que m’ha despertat són: tristesa, alegria, emoció… És un llibre molt original!!!

 3. Nico diu:

  L’últim gat birmà
  El que més m’ha agradat de la història ha sigut quan la senyora Margaret i els seus pares estaven perseguint al Charlie i el van veure que s’aixecava un pam del terra i també la part que més m’ha agradat ha sigut quan estaven perseguint en Charlie i en Hsaya, perquè havia fet tornar a Ultratomba a Max O’Well i en Michael O’Brien i han començat a perseguir-los. M’ha agradat tot no ha hagut res que no m’agradi. No m’havia costat res llegir-lo, menys alguna paraula molt difícil que la he buscat al diccionari, jo el recomanaria perquè es molt divertit, si et costa de llegir jo de tu no el llegiria, perquè a molta gent li costa, ha sigut original perquè ha passat a dos parts del món. A mi m’ha despertat els sentiments de tristesa perquè quasi en Hsaya perd els seus poders permanentment, alegria perquè han trobat en Hsaya, gràcia perquè havien fingit que eren germans, intriga perquè no sabia que era el que anava a passar i por perquè pensava que anaven a matar al Charlie.

 4. Martí Ferrer Pellejà diu:

  L’últim gat birmà
  El que m’ha agradat més d’aquest llibre, ha estat la persecució. En Charlie anava amb en Hsaya penjant pel pantaló, els pares d’en Charlie el perseguien amb un taxi i la senyora Margaret també amb un altre taxi, en aquell moment va passar el Doctor Smith, en Charlie es va enlairar gràcies a en Hsaya, ràpidament el Doctor Smith va fer fotos.
  A continuació el que m’ha agradat menys és quan es posa a descriure la casa de la senyora Margaret, triga dues pàgines. M’ha costat de llegir perquè la majoria de paraules em costaven d’entendre o no les havia sentit mai. Recomanaria “l’últim gat birmà” per a nens/es de 12,13 anys perquè ho entendrien millor, a la vegada és molt divertit, emocionant, misteriós i a la vegada rabiós, perquè la senyora Margaret enganya els pares d’en Charlie i els hi diu que no té res darrere de la paret de l’armari.

 5. Elia diu:

  Hola sóc l’Elia de 6è i m’ha agradat molt un dels llibres presentats al Premi Atrapallibres categoria 11-12 anys, el títol és “El cas dels bandits assassins” de CAROLINE LAWRENCE, va d’un noi que se li moren els pares i ha de realitzar una aventura que li costa molt de sortit-se’n, perquè uns bandits el volen matar.
  M’ha agradat perquè és de misteri i de bandits. Aquest llibre és molt recomanable. LLEGIU-LO.

 6. wiam diu:

  Hola sóc la Wiam de 5è i us recomano que llegiu el llibre de “LA CALA DEL MORT”, de Lauren St John. Editorial Bambú. És un llibre ple de aventures i misteris, es al·lucinant us encantarà.

 7. Alba González diu:

  Hola nois i noies de l’escola sóc l’Alba de cinquè i us vull recomanar el llibre La cala del Mort escrit per Lauren St. John. A mi m’ha agradat perquè és molt de misteri, al principi no pensava que m’agradés tant però després es posa molt intrigant. Si us agrada l’intriga aquest és el vostre llibre!

 8. Adrià Tomas diu:

  Hola nens i nenes de l’escola La Ginesta sóc l’Adrià Tomas de sisè i us vull recomenar el llibre de “guia para la vida” és molt bó tracta de la guia para la vida.

 9. Yamabiah diu:

  Hola nois i noies de l’escola la ginesta, sóc en Yamabiah de sisè i us vull recomanar el llibre de Kulanjango, l’autor és Gil Lewis. Aquest llibre ha estat selecccionat al premi Atrapallibres 2012-2013, en la categòria d’11-12 anys. M`ha agradat molt, al principi pots dir que es una mica rotllo, però desprès ja comença a agradar-te i sobretot a intrigar-te.

 10. Fadia diu:

  Hola a tots i a totes sóc la Fadia de 4t i us vull recomanar el còmic d’en Yakari i la gran àliga i Yakari i el bisó blanc, perquè es molt d’ aventures i ensenya a respectar i cuidar el medi ambient, a mi m’encanta. Jo no el coneixia però la Montse Riart de la biblioteca ens ho va ensenyar. Us dic que es divertidíssim, m’encanta, llegiu-lo i jaem direu si us agrada o no, és super guay!!!

 11. Gisela Luque diu:

  Hola sóc la Gisela de 4t de primària i us recumeno que us llegexiu el còmic d’en Yakari , és d’avantures i ensenya a respectar i cuidar el medi ambient, en Yakari pot parlar amb els animals, es divertit i emocionant, i super guay!

 12. Imma diu:

  Hola sóc la Imma de 3r. us recomano el llibre de la festa de la Benvinguda. L’ha escrit Mercè Company, m’ha agradat perquè és molt divertit.

 13. Ivette diu:

  Hola soc la Ivette de 3r i us recomano la col·lecció del Diari de Grec.
  Perquè és molt divertit!

 14. MERI diu:

  Recomano el llibre de “MUROS” escrit per Agustín Fernández Paz. A mi m’agrada aquest llibre perquè t’explica una història molt bonica. Aquesta història t’explica que si et separen d’ un amic, l’ amistat segueix sent la mateixa, aquesta història està basada en la realitat i si passa alguna vegada al teu poble t’ensenya molts trucs per comunicar-te amb els teus amics. Espero que us agradi.

 15. Paula Batlle diu:

  Hola, sóc la Paula Batlle de 4t.
  Recomano el llibre de ” MUROS “,
  escrit per Agustín Fernández Paz.
  M’ha agradat molt aquesta història,
  té molts sentimens com: amistat,
  tristessa, alegria….
  També ens ensenya a estimar a la família, als amics….
  Llegiu-lo!!!!
  Adeu

 16. Paula Saez diu:

  Hola sóc la Paula Sàez de 4t, us recomano el llibre de Muros escrit per Agustín Fernández Paz, el llibre esta basat en un fet real que va passar a Berlín. El llibre de Muros explica l’amistat entre una nena i un nen, un dia la nena es va despertar per anar a l’escola i es troba amb una paret molt gran i no explico res més que si no us desvetllo el misteri….

 17. Judith diu:

  Hola soc la Judith Ezquerro Fernández de 4t i recomano el llibre de Muros d’Agustín Fernández Paz, perquè és una història basada en fets reals. Explica l’amistat entre un nen i una nena i encara que a la ciutat on viuen construeixen un mur, aquest no pot trencar la seva amistat inseparable, sempre buscaran una forma de comunicar-se.

 18. Sonia diu:

  Hola soc la Sonia de 4t. Recomano el llibre de Muros, escrit per Agustín Fernández Paz. M’ha agradat perquè té molta realitat. I no es com els contes infantils que sempre perd el dolent. Aquesta història podria passar qualsevol dia i t’explica com es comuniquen els protagonistas. Espero que us agradi.

 19. Sonia Bustamante diu:

  M’agraden els llibres i la biblioteca de la escola.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *