BiblioMaleta “El petit príncep”

begona_fernandez

La Bibliomaleta de “El Petit Príncep, elaborada pel CRP Baix Llobregat I (Sant Feliu de Llobregat), facilita als centres educatius una selecció de llibres, documents, jocs i objectes amb l’objectiu de potenciar i dinamitzar la lectura i en especial per treballar aquest text a l’aula amb motiu del 70è aniversari de la seva publicació.

 

[slideshare id=43422294&doc=bibliomaletapetitprincep-150112052002-conversion-gate02&type=d]

 

Bibliomaleta “El Petit Príncep”. Coneix tots els recursos!!!!

Aquest article s'ha publicat dins de 2. Recursos, 2.1. Dinamització de la biblioteca escolar, 2.1.1. Maletes de lectura i etiquetat amb , , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *