Un viatge a través del temps

Hola a tothom!

A tercer, durant aquestes últimes setmanes ens hem endinsat en un viatge a través del temps i hem estat investigant sobre la vida de les persones! Al llarg d’aquest viatge ens acompanya un personatge molt entranyable, en Josep Fernández, que ha volgut explicar-nos com ha estat la seva vida des que era ben petit fins que s’ha convertit en (tal i com el coneixem nosaltres) l’avi Josep.

Fa uns dies es va posar en contacte amb els nens i nenes de tercer per correu electrònic, i ens va explicar encara més coses interessants. Alguns infants van decidir, fins i tot, respondre amb un altre correu.

Tenim moltes ganes de continuar aprenent sobre la vida de les persones en aquest projecte i esperem que l’avi Josep segueixi compartint amb nosaltres aquesta experiència tan interessant!

 

Les tutores de 3r.

Publicat dins de Inici | Deixa un comentari

Reunió d’inici de curs

Benvolgudes famílies,

Us donem la benvinguda a un nou cicle, el cicle mitjà. A continuació us deixem la presentació de la reunió d’inici de curs.

REUNIÓ INICI DE CURS 3r 2021-22

Les tutores de 3r

Publicat dins de Inici | Deixa un comentari

Benvinguts i benvingudes a cicle mitjà

Hola nois i noies de 3r:

Us volem donar la benvinguda al nou curs escolar 2021-2022.

Aquest curs comenceu el cicle mitjà. De la mà de les vostres tutores us espera un curs ple de reptes, de noves vivències, de noves amistats. Un curs on descobrireu que plegats i plegades podem fer grans coses!

Les tutores de 3r.

Publicat dins de Inici | Deixa un comentari