Història de la biblioteca

L’espai on es trobava ubicada la biblioteca fins ara, no era el més adequat ja que era fosc i poc atractiu per a l’alumnat i  a més amb fons bibliogràfics obsolets. La preocupació per millorar la biblioteca ens condueix a repensar canvis constants. El curs passat, 2010-11  van començar a esporgar tot el material, treball en el que col•laboren els membres de la comissió de la biblioteca i el coordinador responsable del CRP. L’assistència a cursos de formació ens va fer reflexionar sobre la necessitat de millorar la formació d’usuaris, l’educació documental, la dotació de fons, la centralització dels mateixos…etc
A través de la creació de l’equip de la biblioteca es va analitzar quin seria el millor espai per a la mateixa i es decidí canviar-la a una aula més gran. Van realitzar el seu disseny i distribució actualitzant el mobiliari i també el terra de l’aula. Els professors de l’aula taller de fusta d’Olot juntament amb els seus alumnes, ens van fabricar els mobles i  ens  col•locaren el parquet fent molt més acollidor l’espai. Aquesta col•laboració va ésser fonamental ja que al haver de pagar tan sols el material van poder fer front al pressupost total gràcies a l’aportació econòmica de l’AMPA, Ajuntament i la pròpia escola.
L’Ajuntament va posar a la nostra disposició la seva brigada per a poder pintar i condicionar l’espai.
L’assistència a un curs de formació organitzat pel CRP d’Olot ens permet mitjançant el programa e-pergam informatitzar els fons dels que disposem; catalogar-los, activitat que continua en aquest moment.
Hem demanat també col•laboració a les famílies per acabar de decorar la biblioteca i poder-la així, inaugurar el proper mes d’abril.
La propera actuació serà consensuar les normes, així com comprar material bibliogràfic i finalment crear un equip de treball motivat per a dinamitzar la nova Biblioteca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *