CLASSE DE 5èA

Hola, us parla la classe de 5è A, som 16 nens i nenes i tenim moltes ganes de jugar a pilota, divertir-nos, dibuixar, estudiar i aprendre matemàtiques d’una nova forma. Aquest any de tutor tenim en Sergio i hem escollit ser la classe de la Sagrada família.

Aquest any tenim una novetat, en comptes d’organitzar-nos com un Ajuntament ens organitzem com el Govern. Tenim un president/a, un vicepresident/a i consellers i conselleres.

Ens ha tocat l’aula de música i encara que no tenim aixeta hi estem molt bé. L’aula està situada a la primera planta pujant per les escales de la dreta, és quadrada i molt àmplia amb vista al primer pati. Al fons de tot guardem les caixes a les taules allargades que anys anteriors les fèiem servir per fer música. Aquest any hem decorat les caixes amb un nou dibuix. També tenim prestatges, de color lila que mai havíem tingut.

A dins la classe estem repartits en taules de 4. Ja no ens hem d’embrutar les mans amb la pissarra de guix.

Adéu i us desitgem un bon curs a totes i tots.

La Sagrada família.

LA CLASSE DE 5èB

Hola! Som els nens i nenes de 5è B.
Aquest any ens ho volem passar molt bé tot aprenent moltes coses I també jugant.
El nom de la nostra classe és: Les Ruïnes d’Empúries i està formada per 10 nens i 7 nenes. La nostra tutora és la Maijo.
Som una classe divertida, treballadora i que ens avenim molt tots i totes, ens ajudem, col•laborem i, que quan ens esverem som imparables!!
Esperem acabar el curs sense que ens hagin confinat i havent après moltes més coses de les que ara sabem.
Ens tindrem cura i ens tractarem bé SEMPRE!

LA CLASSE DE 5èC

Som la classe de la Torre Glòries i fem 5è C, amb un total de 7 nenes i 10 nens.
Aquest any l’aula és gran, espaiosa i rectangular. Les taules estan distribuïdes en grups de 4, excepte una de 5.
Aquest any l’aula té pica i això ens ha anat molt bé perquè així no ens hem de desplaçar fins al lavabo per rentar-nos les mans. Al costat de la pica hi tenim els diferents containers de la brossa: la de matèria orgànica, la de rebuig, etc.. ja que som escola verda i reciclem.
Tenim una paret amb unes finestres molt grans que deixen passar molta llum. Això fa que l’aula sigui lluminosa i agradable per treballar. La paret contigua té molt d’espai lliure i ens va molt bé per poder penjar els nostres treballs i dibuixos. Així la classe és més acollidora, divertida i acolorida.
Tenim dues pissarres, una de digital i l’altre de “veleda”. Per fi estan totes dues al mateix lloc i no cal que ens girem per veure-les bé.
Aquest curs anirem un cop a la setmana a l’aula de 5èB ja que allà hi ha els ordinadors i aprofitem aquest dia per fer activitats d’informàtica.
Aquest any anirem a natació i ens fa molta il•lusió. Nosaltres hi anirem aquest primer trimestre.
A 5è hi ha tres classes com l’any passat, l’A tenen en Sergio, la B la Maijo i la nostra, la Judit. En Sergio ens fa la música, la Maijo l’anglès i la Judit ed. física.
Espero que us hagi agradat i gràcies per llegir la nostra redacció.

Classe Torre Glòries

Parelles lectores de 1r amb 6è

Els de sisè hem anat amb els nens i nenes de la classe de 1r per fer lectura. I sabeu com ho hem fet? Doncs ho hem fet amb parelles lectores, és a dir, un nen/a de 1r escollia el llibre que més li agradava i després anava a llegir amb un/a de sisè.
Ens ha agradat molt ja que ha estat una activitat original i divertida. Hem pogut ajudar als nens/es a llegir i hem descobert que ho saben fer molt bé. Algunes vegades llegien ells sols/es, d’altres una pàgina cada un , ..
Estem desitjant tornar-ho a fer!

EL PROJECTE DEL CARNESTOLTES

dsc03911

Tots els de cicle mitjà som els encarregats de dissenyar el Carnestoltes de l’escola i estem molt emocionats i engrescats!
Ens hem barrejat de dos en dos amb nens i nenes de 3r i 4t i ambdós hem pensat com ens agradaria que fos el carnestoltes del curs 2016-2017. Després l’hem dibuixat amb molta il•lusió i hem escrit els materials que necessitava per poder-lo fer.
Més tard, hem exposat els nostres treballs i els alumnes de Cicle Inicial han votat el carnestoltes que més els ha agradat.
Ha estat una experiència molt enriquidora i satisfactòria.
Ara toca la part pràctica, CREAREM EL CARNESTOLTES!

L’AMIC INVISIBLE DE 3r

?

?

Per fi ha arribat el dia que tots i totes esperàvem! Avui hem obert els regals que ens ha dut el nostre amic o amiga invisible!
Ens hem reunit tots els de 3r i hem anat desembolicant els regals de dos en dos. Hem hagut de descobrir qui ens havia fet el regal. Ha estat molt divertit i emocionant en veure qui era!
Tots han sigut uns regals molt originals.