GRAN FESTA DE LA BANDA BUFERA

En aquest bloc mancava una entrada sobre un esdeveniment importantíssim en la història de la Banda Bufera… La GRAN FESTA DE LA BANDA BUFERA! Aquest gran dia fou el que va fer possible que la primera promoció tingués un instrument per començar a viure la música d’una forma molt més significativa. Música, circ, gegants, diables… i sobretot moltíssima il·lusió i esforç. Aquest acte va ser possible gràcies a l’ajuda i col·laboració de molts col·lectius: l’AEMBU, l’Escola Argentona juntament amb l’AMPA, famílies, artistes que de forma desinteressada van oferir el seu art, els Argeganters, Diables d’Argentona, l’Ajuntament d’Argentona… i molts més! Moltes gràcies als mitjans locals per ajudar a fer difusió.

Aquí teniu les fotos! (Cliqueu a sobre de la imatge)

Jo ja bufo… I tu?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *