Entrevistem al Marc Coma!

El passat diumenge es va fer la rebuda del tricampió del Dakar, Marc Coma. Des de l’escola vam realitzar un mural en el que vam destacar algunes de les moltes qualitats del Marc: sacrifici, disciplina, generositat, esforç… i aquest mural va servir de teló de fons a l’entarimat dels Arbres Blancs on es va fer la rebuda al Marc. També els nens que realitzaven el programa de Ràdio aquesta setmana, van poder fer una entrevista al campió i s’ho van passar d’allò més bé! Tot seguit en podeu escoltar el resultat. I aprofitem per donar les gràcies al Marc per la seva atenció i felicitar-lo de nou, FELICITATS CAMPIÓ!

Escolta-la

Titelles de la Federació ECOM

Ahir els alumnes de cicle mitjà i cicle superior vam anar a l’Ateneu a veure una obra de titelles de la fundació ECOM que tractava de persones amb algun problema en el seu cos.
El Pedro era un nen cec que portava un bastó per desplaçar-se, podia llegir unes lletres amb puntets (braile) i sabia si s’acostaven cotxes escoltant el soroll.
L’Elena tenia síndrome de Down, quan anava a l’escola li costava una mica aprendre però era molt carinyosa.
El Marc anava amb una cadira de rodes però ens va dir que de gran podria conduir un cotxe adaptat i fer moltes altres coses.
Aquesta obra ensenyava que les persones discapacitades poden fer el mateix que nosaltres però a vegades cal fer alguna adaptació.
Nens i nenes de 3r

Visita a Camadoca (Cicle Mitjà)

El dimecres 3 de novembre els alumnes de Cicle Mitjà vam anar d’excursió. Vam visitar el centre de cria i recuperació de fauna autòctona Camadoca, a Santa Maria de Merlès. Vam aprendre moltes coses interessants i vam conèixer el problema actual a la nostra comarca. Resulta que les espècies invasores estan provocant la desaparició de les espècies autòctones.
Us animem a visitar aquest centre que està portant a terme una tasca molt important per tal de preservar les nostres espècies autòctones. Tot seguit podeu veure les fotos de la sortida.

Els nens i nenes de P5 hem fet panellets

Recepta per fer a casa.

Ingredients:
-1 kg. de farina d’ametlla
-1 kg. de sucre.
-1 kg de patates cuites.
-Ratlladura de llimona.
-Ametlles tallades llarguetes.
-4 ous.
Preparació:
Barregem la patata cuita i el sucre. A continucació hi afegim la ratlladura de llimona i la farina d’ametlla. Deixem reposar aquesta “massa” un dia a la nevera.
Fem les boletes i enganxem les ametlles trinxades. Seguidament les pintem i les posem al forna fins que estiguin cuites.