GRADUACIÓ DELS ALUMNES DE P-5

Els vostres fills/es ja s’han fet grans. Aquest ha estat el darrer curs a infantil. L’any vinent estrenen etapa i passaran a fer servir les aules de l’edifici de primària. Per aquest motiu els alumnes de 1r els donen la benvinf¡guda i els donen una medalla a cadascun. També se’ls dóna l’orla de la classe.


COMIAT DELS NENS I NENES DE 6È

El passat 15 de juny tots els alumnes de l’escola vam acomiadar els nens i nenes de 6è ja que l’any que ve ja no vindran a la nostra escola. La festa va ser molt emotiva per alguns. Cada grup havia preparat un regal per 3 nens i ells ens van ensenyar a ballar el ball d’en Santi.


BIBLIOTECA

Dijous passat vam visitar la biblioteca de la Fundació Iluro. Ens van explicar contes sobre els oficis. Vam pintar dibuixos per poder retallar a l’escola i vam mirar molts llibres.


Ens expliquen dos oficis més

Dimecres passat van venir la mare de la Martina (dofins) que és optometrista i òptica i la mare de l’Arlet (gossos) que és fisioterapeuta. Les dues ens van fer sessió pràctica del seu ofici a l’hora que l’anaven explicar. Va ser una experiència molt enriquidora. Moltes gràcies!


FESTA DELS AVIS

Ahir vam fer la tradicional festa dels avis. Com sempre tendre i entranyable. Gràcies per la vostra col·laboració. Ens ho vam passar molt bé.


CONEIXEM 2 OFICIS

El passat dimecres 23 ens va venir a veure el pare d’en Joel (classe dels gossos) i la mare d’en Xavi (classe gossos) que són fotògraf i mossa d’esquadra respectivament. Ens va agradar que ens expliquessin el seu ofici i ens ensenyessin com treballen. Moltes gràcies.


TEATRE A L’ESCOLA

La companyia de teatre “Alquímia musical” ens van venir a representar una obra a l’escola com cada any. Aquesta vegada ens van representar “La lluna, la terra i el sol”. Vam gaudir de les seves cançons i d’unes titelles magnífiques.


HAN VINGUT ELS CASTELLERS

Dimecres passat al matí van venir un parell de castellers de la colla dels capgrossos de Mataró. L’activitat la va organitzar l’Eva Ordóñez, mestra d’educació física de l’escola. Ens van ensenyar a pujar però alguns ens feia por. També van venir alumnes de 6è a fer-nos de base. La colla anima a tothom qui vulgui fer castells als assajos de capgrossos divendres al vespre.


Tallers de la setmana amb participació dels pares


SETMANA CULTURAL

Hem començat la setmana el dia de st Jordi i l’hem començat amb els contes que ens han vingut a explicar els nens i nenes de 5è, el que nosaltres anomenem PARELLES LINGÜÍSTIQUES.