Fem Dansa (25/4/18)


Els alumnes de 3r, han participat a la VIII edició del Fem Dansa (25 d’abril de 2018), a l’espai firal del Parc Central on gairebé 1.300 alumnes de primària s’han reunit per ballar i gaudir del moviment del cos. Els alumnes són de 28 escoles i són 54 grups d’aula que ballaran diferents danses i estils musicals. Una selecció d’alumnes de 6è, els han acompanyat amb el flabiol i els tamborí mentre ballaven el ball de bastons.

Aquest acte forma part del Pla Educatiu d’Entorn de la Direcció d’Ensenyament de l’Ajuntament de Mataró i el Servei Educatiu de Mataró del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, amb el suport de la regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Llavaneres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *