Audició XIV Certamen de Lectura en Veu Alta


Una selecció dels alumnes de 6è van fer una petita audició de flabiol dins del XIV Certamen Nacional Infantil i Juvenil de lectura en Veu Alta (Quarts de final del Servei Territorial Maresme – Vallès Oriental del Departament d’Ensenyament ).

Mentre el jurat deliberava, els alumnes del Marta Mata van tocar cinc peces (El gegant del Pi, El Fred, Ball de bastons de Mataró, Oh whent the Saints, i Yellow Submarine). Malgrat els nervis inicials, tot va anar sobre rodes. Ara toca seguir treballant per la propera audició el dia 25 d’abril al Parc Central, on ens ajuntarem amb els alumnes de les escoles de Mataró que també toquen el flabiol en un macro concert.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *