ACROSSPORT


Trobada de Hoquei

El passat dijous 8 de març, seguint el Pla Català de l’Esport vam assistir a una trobada de hoquei junt amb altres escoles que també participen en aquest projecte.

Ens van ensenyar més sobre aquest esport, vam conèixer nous amics i ho vam gaudir molt!


LA CANTÀNIA


VAM FER LA MONA


Sortida a les fonts de Santa Susanna


Spiribol


FEM MÀSCARES DE GUIX

Enguany s’han celebrat els 40 anys d’en Pellofa i a plàstica hem estat repassant totes les màscares que ha utilitzat al llarg de tot aquest temps. Després n’hem fet la nostra per parelles i han quedat autèntiques meravelles que podeu veure exposades al vestíbul de la primera planta.


Educació Viària

Aquest dijous 15 de març, vam anar al Parc Central de Mataró a realitzar unes activitats programades sobre l’Educació Viària anomenades: “La bicicleta, el meu primer vehicle”.

El matí es va dividir en tres parts, una sessió teòrica sobre l’ús i normes a tenir en compte per a utilitzar aquest vehicle, un joc de taula per aplicar aquests coneixements i una part pràctica en la qual vam utilitzar la bicicleta en dos circuits diferents.

Va ser una bona experiència!


Museu de Matemàtiques de Catalunya

El passat dimecres 21 de febrer, els alumnes de cinquè vam fer una sortida al Museu de les Matemàtiques, que aquest any té l’exposició a l’Ateneu de la Fundació Iluro de Mataró.

Vam estar investigant i descobrint a partir de diferents jocs i de diverses activitats. Vam aprendre moltíssim!


DIJOUS LLARDER I CARNAVAL

Després d’un bon tiberi per gaudir del Dijous llarder, enguany la nostra disfressa ha estat relacionada amb diferents cultures i gent del món. Després d’una votació entre les dues classes la tria va ser mexicans, esquimals, hawaians, àrabs i grecs.