Som rucs???

No us ofengeu!Simplement era un títol cridaner per tal de despertar la vostra atenció sobre el tema que ara us presentaré. Segurament que molts de vosaltres als vostres pobles, barris…heu vist gent que porta el símbol del “Burro català” en la seva vida quotidiana, ja sigui al cotxe, a les carpetes, a les samerretes….Però, sabem realment què és el que estem representant quan portem aquest símbol? Perquè l’hem triat com a representatiu de la nostra terra, Catalunya, i concretament, de les terres de Lleida?

Bé, per a que pogueu donar resposta a aquestes preguntes i a moltes més, us animo a que aneu a la pàgina web que teniu en aquest bloc i que respongueu a les preguntes que se us plantegen. Un cop hagueu acabat el treball m’ho ensenyeu….i llestos!

Ànims i endavant!!!!!!!!!!!!!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *