Nuestra chirigota

Aquest cap de setmana a diferents poblacions es faran activitats per tal de celebrar la festivitat del Carnaval. Per a fer-ho, es realitzaran activitats molt diverses: des dels festivals de Gran Canaria, fins a les festes més recollides i selectes que poden trobar a Viena, passant per les espectaculars rues del Brasil. Podem dir que cada població i cada país té les seves costums i les seves tradicions a l’hora de celebrar aquesta festa, i de ben segur que en coneixem moltes.
Per aquest motiu, avui, us proposo endinsar-nos en una d’aquestes tradicions: las chirigotas de Càdiz: una divertida manera de riure’s dels temes més espinosos i més delicats que succeixen al món, amb un toc d’humor i d’ingeni. I per aprofundir en el tema, el que us demano és que prepareu la vostra pròpia chirigota sobre algun dels temes que més us agradin.

Què, us atreviu?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *