El nostre 2009

Bon any nou a tots!!!!!Desprès d’uns dies de descans, diversions, regals, sorpreses….en definitiva, de vacances, torna posar-nos de nou mans a la feina! I quina millor manera de començar que fer una recapitulació dels fets més importants de l’any que acabem de deixar? En aquesta activitat us proposo que feu un power point amb les notícies i els personatges més rellevants d’aquest any 2009 on reflectiu els moments més destacats de la nostra societat (tant a nivell polític, esportiu, científic….). És a dir, us demano que feu el vostre petit resum de l’any amb els fets que trobeu més significatius i que desprès ho compartiu amb els companys de la classe.
ah! i si voleu també ens podeu fer saber els vostres propòsits per aquest any que fa poc que hem encetat.
Ànims i a la feina que ens espera un trimestre llarg i ple d’activitats!!!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *