PROJECTE D’APRENTATGE I SERVEIS “El Petit Príncep”

Acabo d’adonar-me que encara no us he informat que aquest curs  la nostra Aula Hospitalària  forma part d’un Projecte de treball col.laboratiu i compartit entre varis centres de les localitats de Santa Coloma i Badalona. Els alumnes que hi formen part pertanyen a diferents nivells: 4t d’E.P. de l’escola Banús i 1r ESO de l’IES. Can Peixauet tots dos centres de Santa Coloma de Gram. i els nois/es de Batxillerat de l’IES Julià Minguell de Badalona.

Aquest Projecte d’Activitats i Servei  consisteix en compartir diferents activitats que giren entorn la lectura del llibre del PETIT PRÍNCEP d’Antoine de Saint-Exupery.

A través del BLOC: “COMPARTIM UN PRINCEP”,  poc a poc us anirem posant al dia de totes i cadascuna de les activitats que anem fent. Si cliqueu sobre la imatge podreu accedir al Bloc.   Quan acabi el curs valorarem com ens ha anat l’experiència!!!!!!

Roser Jové “la profe”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *