MÀGIA A L’HOSPITAL

Avui l’escola no ha estat com els altres dies perquè ha vingut un mag!
Tots el nens i nenes de la planta hem anat a veure’l. L’Adan, així és com es diu el mag, ens ha fet uns trucs increïbles, com per exemple fer aparèixer dos conills d’espuma a partir d’un, però a part d’això també ens ha fet riure a nosaltres, als infermers i infermeres i als familiars que l’han vist. La profe m’acaba de dir que el mag també ha anat a l’habitació d’un nen a fer màgia.
Ens feia participar a cada truc i cada cop estàvem més animats.
Per acabar us deixem aquest vídeo de l’espectacle de màgia.
Els meus companys també us expliquen el que els hi ha semblat l’espectacle.

ESPEREM QUE US AGRADI!!!

Cristina Martínez. (12 anys)

A mi m’ha semblat molt divertit, el mag feia riure molt i a fet uns trucs de màgia molt animats.
El truc que més m’ha agradat és el que comença a teletransportar uns conills d’esponja des de les mans d’ell fins a les mans de la gent.

Mar Pérez (11 anys)

A L’espectacle de l’Adan Xou, encara que vaig arribar una mica tard, vaig poder gaudir d’uns quants trucs de màgia. Vaig participar en dos trucs, que van ser el de les cartes i el de la rosa. Sobretot em va agradar el de les cartes perquè la serp que tenia el mag va endevinar la carta que jo vaig agafar. També em va agradar el truc de les monedes que desapareixen, que el va fer un home gran.

Sergi Ruiz (12 anys)

Convertex els mocadors de l’infermer en calçotets.

Raul.  (7 anys)

Avui ha vingut l’Adan Xou a la meva habitació de l’hospital Germans Trias i Pujol,  m’´ha fet tres trucs: un fet amb un mocador vermell que consistia en fer desaparèixer el mocador ficant-se’l a la mà. L’altre era amb un pot de sal. L’Adan s’havia ficat la sal a la palma de la mà, havia tancat la mà i puf! Quan obre la mà no hi havia sal. Amb un mocador blau havia tapat el saler i jo havia estirat suaument i la sal estava al saler. A l’últim truc, l’Adan tenia un rellotge que marcava  les vuit. Li vapreguntar al meu padrastre, l’Emilio, que digués una hora. Ell va dir les quatre i la profe de l’hospital,  Roser, va tapar el rellotge amb la palma de la mà i quan el va destapar les busques del rellotge havien desaparegut. Aquest va ser l’últim truc.

Joaquim P. (9 anys)


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *