Quina il·lusió els Reis ens visiten a l’habitació

El dia 5 de gener van venir els reis  mags a l’hospital.

Jo estava al llit i no em podia moure perquè  em feia mal la panxa però em va fer molta il·lusió veure’ls.

En Raúl,  l’Alejandro i jo, la Carla, us hem fet uns dibuixos de com va ser el nostre dia de Reis.

Carla (7 anys)

Un comentari a “Quina il·lusió els Reis ens visiten a l’habitació

  1. Hola soc la Carla , vaig estar fins despres de reis ingresada i volia agrair a les persones que porteu l’aula les estones bones que vaig passar amb vosaltres.Tambe molts petons a la doctora chispas que va passar una estoneta per la meva habitació.
    Molts petons per tots i gracies per la fina que feu!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *