MÀGIA MAGOO !!

 

Avui dia 12-12-12 al matí, ha vingut a l’escola de l’hospital un mag que es deia Enric Magoo. És molt agradable, divertit, alegre, amable i simpàtic . Ens ha agradat molt a tots, perquè feia uns trucs molt divertits, i també ens explicava com ho  feia.

Hi havia nens de diferents edats i només havia dos nenes,  jo i una altra, que quan ha acabat l’espectacle ha hagut de  marxar perquè l’havien d’operar.

Al començament, a cadascun ens han fet una foto amb el mag, després s’ha presentat i ha fet bastants trucs. Agafava voluntaris per que els ajudés.

Jo considero que ha fet dos trucs bastant divertits.

En  un l’ha ajudat la Clara. Li ha fet fer uns trucs i després quan ha mirat dins el barret hi havia un colom que es deia Mariana. A l’altre truc l’ha ajudat  l’Isaac com a voluntari I consistia  en un taula que entre els dos la pujaven amb la ment. Al final ens ha deixat tocar a la Mariana i ens ha fet fotos. Seguidament ens ha repartit unes postals, s’ha acomiadat i se n’ha anat.

Jo, sincerament no em trobava molt bé però ha aconseguit que m’oblides del dolor i m’ho passes molt bé.

Andrea (12 anys)

Cliqueu sobre la imatge i podreu veure unes quantes imatges d’aquest magnífic espectacle!

El truc de màgia que més m’ha agradat ha estat un en el que jo he participat. Primer s’encenia una espelma i, de cop i volta, el llumí ha començat a treure un munt de foc. Després ha fet volar la taula en la que havia post l’espelma mentre mentre jo l’agafava. M’ha agradat molt. Ha estat una de les experiènces més “xules” que he viscut mai.

Ha posat un CD de Dirty Dancing . Només dic la que  m’ha agradat més però ha posat moltes més cançons xules i devertides.

Quan ha acabat ens ha deixat tocar l’ocell que es deia Mariana.  Era molt suau i bona però en un truc s’ha fet caca i ha tacat al mag Enric Magoo. Aquesta ha estat la meva experiència. Espero veure’l un altre cop a un altre espectacle de màgia.

Isaac (12anys)

Un comentari a “MÀGIA MAGOO !!

  1. Has tornat a venir Mag Magoo!!

    La teva màgia ha arrencat somriures i ha fet que el Raul vingui a veure’t. És un trampolí que ens fa arribar als núvols de la il.lusió!

    Aurora (Voluntària EV)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *