CASTANYADA A L’HOSPITAL

Avui, a l’escola de l’hospital, primer hem fet paperines i les hem decorat amb gomets. Jo N’he après a fer. Després ens han portat de la cuina els panellets que vam fer ahir i les castanyes cuites i hem anat a repartir-los per tots la planta: a les infermeres, als pediatres, a les famílies, a les senyores de la neteja…, a tothom de la setena planta. Jo crec que els hi ha agradat i això m’ha semblat bé. M’ho he passat molt bé.

Ester(11 anys)

Vull agraïr al Servei d’hoteleria del nostre hospital, particularment a la  Laura i al personal de cuina  la seva col.laboració ens aquesta activitat. Gràcies a ells hem pogut tenir castanyes calentes i menjar el fabulosos panellets que vam fer ahir i que cuits al punt estaven boníssims.

Roser “la profe”

Com sempre unes quantes imatges d’aquest bonic dia. …

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *