Sant Jordi solidari

Al nostre hospital,  gràcies a la Fundació Theodora, podem disfrutar  de la visita dels  “Doctors Sonrisa” . Sempre estan contents i, el que és més important, treuen un gran somriure dels nens/es hospitalitzats. fundacio theodora

 

 

 

 

 

 

Us passo aquesta informació que ens han fet arribar per si hi podeu col.loborar i també l’enllac a la Fundació Theodora – Doctores sonrisa perquè en pogueu saber més coses.           Moltes gràcies per fer-nos l’estància a l’hospital més agradable!!! La Meyli us explica la seva experiència.

Roser J. “la profe”

Hola sóc la Meyli  i estic hospitalitzada. He pogut conèixer als doctors Sonrisa , concretament a la la Dra Ekis i a una altra Doctora que no recordo el nom però que és molt divertida. M’han tret un bonic somriure i m’han alegrat el dia.  Al nostre hospital també venen: la Dra Muela Rota, el Dr. Fiebre i la Doctora Txispas. Fan riure molt.

Meyli (12 anys)

Aquest article ha estat publicat en ENS VISITEN, SANT JORDI. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *