REPARTIM CASTANYES !!!!

Vaig arribar a l’hospital just el dia de la castanyada. Al principi em feia molta vergonya parlar amb els meus companys de la planta però, poc a poc, vaig socialitzar-me amb ells gràcies a una activitat que vam fer tots junts. Aquell dia va ser especial ja que van deixar entrar a l’aula hospitalària tant pares com a nens i nenes.

Un cop allà ens vam posar tots mà a l’obra i vam començar a fer paperines i a pintar una castanyera amb els colors de l’arc de Sant Martí. Més tard, tots junts vam anar a repartir les paperines de castanyes a la gent que no podia sortir de les habitacions, a infermeria, metges, personal de neteja…  i quan ja estava tot fet vam tornar a l’aula a menjar-nos les castanyes que havien sobrat.

Va ser molt divertit el dia de la castanyada !

Per acabar, donar gràcies al servei de cuina  de l’hospital que ens van coure i regalar les castanyes.

Paula R (15 anys)

Aquest article ha estat publicat en ACTIVITATS OBERTES, TARDOR. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *