3 thoughts on “HISTÒRIES DE POR…….

 1. amy

  LA CASA…

  Hi havia una vegada una casa embruixada i una familia va anar a viure alli.Havia la mare,el pare,les germanes i un germa.A la casa hi havia un poster d’un pallasso amb la cara trista i amb cinc dits a l’aire.
  Per la nit el pare tenia set llavors va anar a la nevera i va agafar un got d’aigua i quan va anar a tancar la nevera … Estava el pallasso i va matar al pare.Al seguent dia la mare va trobar el pare mort.I van veure el poster del pallasso amb caranormal i amb quatre dits a l’aire.
  A la nit seguent la mare es va despertar ams un soroll pero eren les branques d’un arbre i es va tornar a dormir. Al seguent dia el germa va notar el pallasso amb cara una miqueta somrien i amb tres dits a l’aire va anar rapidament a l’habitacio de la seva mare i va trobar la seva mare morta.
  Per la nitel germa va anar al bany i quan va obrirla porta estava el pallasso i li va matar . Les germanes quan van llevantar va trobar al germa mort.I el pallasso amb dos dits a l’aire i amb cara somrien.
  Les germanes abans d’anar a dormir van tapar el pallasso i pe la nit van anar a mirar si estava i no estava havien retapat ide repent es van girar i estava el pallasso i les va matar.

  I des de aquell dia ningu va tornar a la casa . fin

 2. asmae

  EL CASTELL

  Hi havia una vegada un nen que sempre somiaba en anar a un castell que estava a prop de seva casa.
  Un dia el nen se’n va anar al castell per la nit a les dodze. Va entrar al mig del castell i nomes hi havia fantasmes,ratpanats i mussols. El nen es va espantar i va començar correr molt rapid i va caure en un forat. Pero aquell forat era la casa del rei fantasma. El nen estava molt espantat. Hi havia un forat a la paret que era la sortida. En seguida va sortir. eren les tres de la nit hi va anar rapidament a casa seva.
  Finalment el nen va viure feliç amb els seus pares.
  I aixi s’acaba aquesta historia.

 3. noura

  El FANTASMA EN EL CASTELL.
  FA mols i mols anys en un castell mol antic hi vivia una nena que tenia 7 anys. Els seus pares eren de viatje.
  Pero en aquell castell hi vivia un fantasma.
  La nena no sabia que hi havia un fantasma. Ella era mol feliç.
  Una nit la nena va apagar tots els lums i va anar a la seva havitacio a llegir un conte.
  Pero de sobte va sentir un soroll i li va entrar la por.
  Va tancar la porta de la seva havitacio i .va dir.
  -I ara que fare? deu ser algun fantasma.
  Pero el fantasma era dolent.Va entrar a la habitacio i li va llencar
  una carabasa que tenia a la ma. El fantasma va tirar-la de la finestra.
  Despres van anar tots els fantasmes a menjar sang de la nena i se la van emportar al castell. Tots van posar sang de la nena per tot el castell. Despres els pares de la nena van tornar de viatge i quan van entrar al castell i van veure sang i van marxar de presa, però els fantasmes van anar al castell i el van destrossar i ningu va poder trobar res.
  I conte contat ja s’ha acabat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *