Taller de xuxes: la recepta

Utilitzarem al recepta de Webosfritos. Recordeu que abans de començar ens he de rentar bé les mans i comprovar que tenim tot el que necessitem.

Ingredients

85 g  de gelatina de sabor (1 sobre)
10 g de gelatina neutra en pols
200 ml d’aigua
300 g de sucre
Sucre per l’acabat final
Oli de gira-sol

Estris

Un cassó, culleres, motlles de silicona petits o grans.

Preparació

1. Posem tots els ingredients en un cassó. Posem el cassó a foc lent, procurant que bulli. Remenem sense parar durant 10 minuts.
2. Untem els motlles de silicona amb oli de gira-sol. Ho fem amb els dits.
3. Aboquem la barreja calenta als motlles amb l’ajuda d’una cullera. Ho tapem amb tovallons i ho deixem reposar fins l’endemà.
4. Finalment només queda desemmotllar i arrebossar les xuxes amb sucre. Si hem utilitat un motlle gran podem tallar les xuxes en bocins de la forma que ens agradi més.

Un cop fetes les podem embolicar amb paperines de paper per compartir i regalar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà