A reveure

Benvolguts alumnes,

En aquest espai virtual, l’Aula BB, des de fa quatre anys, hem anat recollint totes les feines que heu fet. Aquí hi figuren els petits moments que hem compartit a classe, a l’hort o en excursions.

M’agrada tornar enrere a mirar els posts i reviure experiències compartides. Cada vegada que ho faig em sento molt orgullosa del vostre aprenentatge. I sobretot em fa molta il·lusió veure com us heu fet grans durant aquests quatre anys.

Amb la meva marxa aquest bloc no continuarà, tot i que sempre el tindreu disponible per consultar els treballs i recursos que hi hem penjat.

Espero que per substituir aquest bloc en neixi un altre, un nou projecte que us faci il·lusió, on podreu ensenyar tot el que aneu fent a les classes. I tingueu per segur, que seré la vostra lectora més fidel. 🙂

Només em queda desitjar-vos un bon estiu! Descanseu molt, feu aquelles activitats que us agraden i retorneu amb moltes ganes d’aprendre. I a aquells que continueu fora del centre, espero que tingueu molta sort en aquesta nova etapa.

A reveure,

Maria

Taller de xuxes: la recepta

Utilitzarem al recepta de Webosfritos. Recordeu que abans de començar ens he de rentar bé les mans i comprovar que tenim tot el que necessitem.

Ingredients

85 g  de gelatina de sabor (1 sobre)
10 g de gelatina neutra en pols
200 ml d’aigua
300 g de sucre
Sucre per l’acabat final
Oli de gira-sol

Estris

Un cassó, culleres, motlles de silicona petits o grans.

Preparació

1. Posem tots els ingredients en un cassó. Posem el cassó a foc lent, procurant que bulli. Remenem sense parar durant 10 minuts.
2. Untem els motlles de silicona amb oli de gira-sol. Ho fem amb els dits.
3. Aboquem la barreja calenta als motlles amb l’ajuda d’una cullera. Ho tapem amb tovallons i ho deixem reposar fins l’endemà.
4. Finalment només queda desemmotllar i arrebossar les xuxes amb sucre. Si hem utilitat un motlle gran podem tallar les xuxes en bocins de la forma que ens agradi més.

Un cop fetes les podem embolicar amb paperines de paper per compartir i regalar.