|
“Farinera borda” (Amanita afaloides). És molt verinosa, el seu color es poc brillant, va del blanc grogenc fins al verd oliva. Creix del setembre al febrer. |
|
|
“Farinera” (Amanita ovoidea ). És un bolet de color blanc de vegades es confon amb la farinera borda, té un olor ranci, com de pols. La seva carn és comestible.
|

|
|
–
“Bolet de soca” ( Armillari mel·leas). Creix en forma de mata, és de color groc mel. És comestible, però no es por menjar cru, el seu sabor és àcid. àci |

|
|

|

|
|

|
“Mataparent” (Boletus erytropus). Exteriorment és de color roig, però la seva carn és d’un color groc molt viu. La seva carn és molt apreciada, però primer s’ha de coure perquè sinó pot provocar trastorns intestinals.
|
|

|

|
“Molleric o granellut” (Boletus granulatus). És un bolet molt viscós, sempre desprèn unes gotes blanques com la llet. És de color groc, la seva carn és comestible. S’ha d’agafar els exemplars més joves, ja que els adults estan plens de cucs. |

|
Pilar sóc Francesc Fabregat de 3r A i com ens vas dir he mirat la pàgina web i he trobat que esta molt be!!!!!!!!!
Trobor que els bolets són interessants.
El meu pare cada any va a collir bolets i sempre en porta un munt a casa i estan molt bons.
Per aquest motiu deixo un comentari en aquest treball i no en un altre.