U2

U2 és un grup de rock, irlandès, fundat l’octubre de 1976 a Dublín. El grup està format pel cantant i guitarrista Bono (Paul David Hewson), The Edge (David Howell Evans) com a guitarrista i a vegades teclats, el baixista Adam Charles Clayton i el bateria Larry Mullen, Jr..

U2 ha estat un dels grups de rock més populars mundialment des de la dècada dels 80. D’ençà de la seva aparició han venut més de 190 milions de discos a tot el món i han guanyat 22 Premis Grammy, més que cap altre grup de rock a la història. La banda ha esdevingut també molt coneguda per les seves nombroses campanyes a favor de diferents causes solidàries.

El grup ha gravat tretze àlbums d’estudi, sent Songs of Innocence el treball més recent, en el qual es poden trobar 11 cançons i que va ser editat el 9 de setembre de 2014.

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *