UN DIA A LA CLASSE DELS ASTRONAUTES

Un dia a la classe dels astronautes comença passant llista. L’encarregat de passar llista pregunta un per un si ha vingut a l’escola: “Que hi és la LAIA?”. Cadascú respon dient: BON DIA! i si algu no ha vingut a l’escola, el seu nom es penjarà al mural de la caseta.

                                     llista.gif

A continuació l’encarregat del dia i el temps ens indicarà quin dia és i quin temps fa, tot enganxant el gomet corresponent en el dia indicat.

                                     diatemps.gif

Per poder començar a treballar i jugar i així aprendre moltes coses noves, anem a fer RACONS! Però abans cal triar a quin racó vol anar cadascú. A la classe tenim una graella de doble entrada, on en vertical apareixen els noms de tots els nens i nenes, i en horitzontal els cinc racons que tenim a la classe: el racó vermell, el blanc, el blau, el groc i el taronja. Com que avui és divendres i el divendres té el color vermell, els nens enganxanxen el gomet vermell en el racó que volen anar.

   triem.gif

Una vegada tothom a triat el racó on vol anar, comencem a treballar!!

Al racó groc, experimentem amb els colors: barregem pintura blau fosc amb pintura de color blanc per aconseguir un blau clar.

grococa.gif

Al racó taronja juguem amb els noms dels companys de la classe. Primer hem d’identificar cada nom amb la foto del nen que li correspon. Després estamparem els noms que hem trobat amb els tampons de lletres.

 taronja.gif

Al racó vermell estem aprenent el nombre 4 i practiquem com s’escriu a les pissarres plastificades.

  vermell.gif

Al racó blau és el de lectoescriptura, i estem practicant el traç! Quan acabem podem escriure i dibuixar a la pissarra.

  blau.gif

I al racó blanc aquesta setmana juguem amb els clicks!

  blanc.gif

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *