04.- Aspiració de servir a la Causa.-

A vegades em pregunten com pot ser que una persona sola faci tantes coses?, al qual només puc dir que tots podem pensar, proposar i iniciar projectes, els demés són les persones imprescindibles que ho fan realitat.

Ni que ho sembli no estic jubilat, ni treballo laboralment, ni tinc darrera cap partit polític, ni cap sindicat ni cap interès empresarial ni lucratiu de cap mena.

La meva única aspiració és des de l’autodeterminació personal i col.lectiva en la cooperació amb altres persones i altres entitats treballar per la causa Mental per la Pau Global. (MxPG), http://blocs.xtec.cat/fesb des de  qualsevol situació donant testimoni en la Cooperació Inclusiva Social www.cooperis.cat , en la Convivència democràtica activa i en la conservació i en la millora del nostre patrimoni.

                                      Ferran 3 , pseudònim de

                                                     Josep Maria Ferran i Torrent

Cooppel

Quant a Cooppel

Tot sobre els Talents Cooppel. Nucli central de la pràctica creativa i cooperativa. Els aprenentatges segons la seva contextualització, la seva constructivitat i la seva cooperació, amb el suport dels treballs en xarxes i de les tècniques d'aprenentatges cooperatius aplicades en el territori en aprenentatge servei voluntari social de Reus, el Camp de Tarragona, el Priorat i la Ribera d'Ebre (RECTEPRE)
Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *