PORTADA I CONTRAPORTADA revista TRENCACLOSQUES

Mont RebeiJa sabeu que cada any es publica la revista Trencaclosques al nostre centre. Aquest any el tema és: ” 2011, any internacional dels boscos”. Per tal de que tingueu un xic més de documentació us adjunto una adreça on podeu descarregar-vos la presentació que he preparat sobre el tema a treballar. L’adreça en qüestió és:

http://www.megaupload.com/?d=QTJ8KB1I

Per aquests dies de no fer classes, estaria bé que pensessis amb idees de com il·lustrar i representar el tema de la portada, tot fent esbossos. La tècnica és lliure, tot i que després ho digitalitzarem i en farem retocs amb ordinador si s’escau.

No et quedis amb un sol esbós o idea! Procura no recaure en estereotips. Documenta’t si cal, visualment i amb textos.

La contraportada ha de fer referència a la paraula i significat ” trencaclosques” en qüestió, podent continuar amb la temàtica dels boscos o no. La Portada si que és obligatori treballar el tema.

Ho presentaràs en format DIN A4 i anònimament amb un pseudònim. Tot això serà abans del proper dia 24 de març, on s’haurà d’haver lliurat el treball obligatòriament.

Publicat dins de graficoplàstica, il·lustració, power point, proposta, tècniques graficoplàstiques, treball | Deixa un comentari

Proposta de gravat curs 2010/11

Aquí us deixo la fitxa perquè us pugueu preparar els materials per treballar la tècnica del gravat i l’estampació a classe. Recordeu que s’haurà de presentar en dossier-carpeta, signat i amb polidesa. No val a descuidar-se el nom i la nota general d’autoavaluació!

fitxa-gravat-10-11

Publicat dins de gravat i estampació, proposta | Deixa un comentari

enllaç a presentació de còmic

Aquí teniu un enllaç amb els principals elements en la realització o anàlisi d’un còmic.el còmic

Publicat dins de còmic, tècniques graficoplàstiques | Deixa un comentari

MOSAIC DE FLORS

Aquests mosaics de flors ens serviran per treballar-ne una d’elles en goma aràbiga  i pigments, així com també l’anilina, de manera que treballarem els degradats en tècnica aquosa i el color. En el cas de l’anilina experimentarem sobre fons humit i sobre fons sec.

flors1flors4flors5flors6flors7flors-8flors3flors2

Publicat dins de fotografies, General, goma aràbiga, graficoplàstica, il·lustració, treball | Deixa un comentari

pastels curs 2010-11 Batxillerat artístic

yun_1976Aquí teniu les imatges per continuar els vostres           treballs iniciats a classe.

atardecer-nevado

a-partir-del-proximo-amanecer

Publicat dins de clarobscur, graficoplàstica, pastels | Deixa un comentari

pastels mosaic

Aquí teniu els mosaics de retrats treballats a classe . Recorda que la proposta era representar una d’aquestes imatges en format DIN A4, amb pastels i reinterpretant els colors com tu vulguis. Cal fixar-se amb els canvis de llum, to i valor.

mosaic-cares2-2

mosaic-cares3

mosaic-de-cares-pastels

Publicat dins de clarobscur, General, pastels, tècniques graficoplàstiques, treball | Deixa un comentari

LA GRISALLA, JAN VAN EYCK

La grisalla és una tècnica emprada per molts pintors a partir del segle XIV, però amb la figura de Van Eyck, hi trobarem un interès particular. Mireu aquest video on se’ns explica.

http://www.facebook.com/video/video.php?v=1299820178302

Publicat dins de clarobscur, dibuix artístic | Deixa un comentari

PERSPECTIVA CÒNICA OBLIQUA

Perspectiva cònica obliqua per acabar de treballar.

cònica obliqua

cònica obliqua

Publicat dins de dibuix artístic, il·lustració, perspectiva, proposta | Etiquetat com a , | Deixa un comentari

PROPOSTA D’ART CONCEPTUAL curs 09-10

L’Art Conceptual sorgeix a partir de la meitat dels anys 60, en reacció contra el formalisme minimal, el consumisme Pop i els medis de comunicació, és per això que desviarà la seva mirada cap a la naturalesa, la mitologia i l’ecologia. S’empraran materials pobres, moltes vegades de deixalles, com en l’Art Povera.

El concepte és el què importa, la reflexió sobre l’obra i el procés creatiu més que no pas l’objecte artístic i els seus aspectes materials. Tot això vindrà ja de la mà d’un Marcel Duchamp entre altres, i concretament amb els seu ready-mades.

En l’adjunt tens 2 propostes d’art conceptual, de treball individual i col·lectiu.

PROPOSTA:art-conceptual

Publicat dins de art conceptual, graficoplàstica, proposta, tècniques graficoplàstiques, treball | Deixa un comentari

treballs de GIMP-PHOTOSHOP

Per començar aquí teniu un arxiu-document on trobareu les eines principals del GIMP i del PHOTOSHOP, i les seves utilitats. La resta (si em dóna temps i no hi ha imprevists) us la penjaré avui mateix.

photoshop-gimp

Publicat dins de fotomuntatge, graficoplàstica, tècniques graficoplàstiques, treball | Etiquetat com a | Deixa un comentari