p1100754.JPG

XERRADA DE CARLES CAPDEVILA

Carles Capdevila va fer una xerrada dijous passat a les vuit del vespre a l’Escola Arrels. En Carles és llicenciat en filosofia i periodista. Director del programa Eduqueu les criatures, que s’emet els diumenges al matí a Catalunya Ràdio. És productor executiu d’Alguna Pregunta Més de TV3. Col·labora al programa El Club de TV3 i a les seccions d’opinió dels diaris Avui i El 9 Nou.
És autor dels llibres Nova York a la catalana, Criatura i Companyia, Jo vull ser famós i Alguna Pregunta Més: Antologia de 10 anys de disbarats. També ha escrit una desena de llibres de la col·lecció La Mirada al Món, protagonitzats per Les 3 bessones.
Ha dirigit i presentat el programa Qui els va parir! a TV3. Va dirigir l’Alguna Pregunta Més a Catalunya Ràdio (2004-2007). Va ser subdiretor i guionista dels programes Set de Notícies i Malalts de tele a TV3. Entre 1992 i 1994 va viure a Nova York, treballant de corresponsal de diversos mitjans catalans.
Hi van assistir més de dues-centes persones. Molta gent  ja el coneixia pel seu tarannà professional i no es volia perdre l’ocasio d’escoltar i gaudir en viu i en directe de les paraules i l’alegria que va transmetre . Va ser una de les xerrades que amb bon humor donava cullerades de bona educació amb situacions vivencials que només pot transmetre una persona que és pare de quatre criatures i que sap les mil i una maneres de capejar el temporal.
De xerrades n’hi ha de molts tipus, però podem dir que aquesta va ser  amena, interessant, absorbent, divertida, educativa, àgil…
Educar no és una feina fàcil, però si volem que el món sigui millor, ens hi hem d’escarrassar.

Educar de bon humor amb Carles Capdevila

 En Carles Capdevila i Plandiura conegut per la seva participació en programes mediàtics de ràdio i televisió ha vingut a la nostra Escola i ha fet una xerrada sobre educar del bon humor.

Ens ha plantejat fets de la vida quotidiana des del naixement dels fills fins que es van fent grans i la forma d’enfrontar cada moment de la millor manera. Una reflexió divertida que ens ha mostrat caricatures que ens trobem en l’anar fent de cada dia.