DESPRÉS DE L’ESO, QUÈ?

 

El far, guia la nit

Feu un bloc amb les repostes de les activitats de la webquest següent:

A més afegiu al vostre bloc la següent informació:

https://sites.google.com/a/plamarcell.net/estudis-despres-de-4rt/enllacos

Oferta formativa per comarca: cliqueu

Esquema dels estudis a Catalunya

Activitat 1

si feu batxillerat: quines matèries hauríeu de fer a la selectivitat per accedir al grau que voleu estudiar? Us agraden totes les matèries? Quina matèria creieu que us serà més difícil? Per què?

El batxillerat: cliqueu

http://www20.gencat.cat/docs/Educacio/Documents/ARXIUS/Batxillerat_09_www.pdf

Si feu un grau mig: quina branca faríeu? quin grau? on el podeu estudiar? quines matèries són les que us criden més l’atenció? què és el que més valoreu d’aquest grau: titulació, la possibilitat de fer pràctiques, les sortides professional, la possibilitat de fer un grau superior?

http://www20.gencat.cat/portal/site/Educacio/menuitem.bec23a5800a3d81ae244968bb0c0e1a0/?vgnextoid=7910a922d0c1e110VgnVCM1000008d0c1e0aRCRD&vgnextchannel=7910a922d0c1e110VgnVCM1000008d0c1e0aRCRD&vgnextfmt=default

http://www20.gencat.cat/docs/Educacio/Documents/ARXIUS/fulleto_CFGM.pdf

Activitat 2:

FEM EL TAFANER …

Imagineu que heu acabat el batxillerat: quins graus m’agradaria fer? quina és la nota de tall? en quina universitat? quines assignatures ofereixen que m’agraden? Quines no m’agraden? Què és el que més valores: les sortides professionals?

  • Quins graus penses que t’agradraria estudiar? Quines són les sortides professionals que més t’interessen? Creus que les teves característiques personals s’adequen al perfin demanat en aquestes feines? Per què?

http://especiales.elperiodico.com/comunes/selectivitat/default.asp?carrera=default.asp&universitat=default.aspopcionUni%3DUB&nota=&button.x=47&button.y=9&elFlag=delForm

Estudis universitaris: Graus

Imaginem que hem acabat el grau mig o bé que no vull anar a la universitat: quins graus superiors t’agraden? per què? què valores més? On els pots cursar?

http://www20.gencat.cat/docs/Educacio/Documents/ARXIUS/fulleto_CFGS.pdf

ENLLAÇOS D’INTERÈS

Les escoles oficials d’idiomes: EOI

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà