3 thoughts on “2-Enllaços del butlletic

 1. xavier vidal Post author

  http://phobos.xtec.cat/butlletic/?p=3791

  L’edu365 acaba d’incorporar una sèrie de materials per a l’aprenentatge de les matemàtiques amb activitats elaborades amb l’objectiu clar d’utilitzar les matemàtiques en problemes plantejats de la vida quotidiana, de forma lúdica i agrupant un ventall ben ample del currículum de primària. L’aproximació a l’aprenentatge és competencial i parteix de quatre escenaris que representen situacions realistes en els quals l’alumnat haurà d’efectuar una sèrie d’operacions com ara sumes, restes i multiplicacions senzilles, en apartats seqüenciats per dificultat. Els escenaris disponibles són:

  * La granja
  * El restaurant
  * El viatge

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *