L’amic invisible

Una nova experiència d’aquest curs. L’amic invisible! Hem gaudit molts dies abans amb missatges i detalls que ens feien sense saber qui era el nostre amic o amiga invisible  i per fi va arribar el dia dels regals. Han estat espectaculars!!! Molt bona feina a tots i a totes? 

UN “ESCAPA’T” ABANS DE COMENÇAR LA NUTRICIÓ

EL JOC DEL SECRET DE DAYTA

Avui em fet una cosa super xula a la clase. Hem arribat a la classe i ens han dit que faríem una activitat que es deia “El joc del Secret de Dayta”. Teniem que buscar cada grup cooperatiu una caixa o sobre i això servia per fer missions i desbloquejar un maletí.El joc consisteix en que en una sola taula hi han quatre o cinc persones i d’aquestes quatre o cinc persones hi ha un que ès el buscador. Una vegada trobades les pistes el buscador haurà d’anar cap a la seva taula amb els seus companys. Tots aquests companys de la taula hauran d’endevinar la pista que ha trobat el buscador.

Ell nostre grup vam trobar un sobre i deia que haviem de  representar un restaurant o algo així. La mestra ens va donar cigrons crus,uns pots de iogurt que semblaven gots i uns plats gegants,nosaltres vam agafar uns tovallons i els llapis que servien de coberts.

Llavors un grup com ja va acabar totes les missions, ens va ajudar a representar l’obra. El grup que va venir eren els cambrers i cuiners,el nostre grup eram la familia que va a anar al restaurant. La representació va ser super divertida perquè feia molta gràcia i no podiam riure perquè si no feien malbé  l’obra.

Quan vam acabar tots/tes els/les ´´actors/actrius“ van deixar anar el riure com si no hagués un demà. 

El joc s’acaba quan totes les taules han endevinat les pistes.

En concret,mega divertit!.

Vega i África