VISITA A L’AJUNTAMENT

El divendres 21 de març al matí els de segon vam anar a visitar l’ajuntament. Primer vam fer una petita volta pel seu exterior, on vam poder observar petits detalls que mai havíem vist, com per exemple que hi ha dibuixos a sota el teulat de l’entrada.

Després vam entrar dins i aleatòriament ens vam asseure de públic o de regidors a la sala de plens. La Sra.Júlia Vendrell, regidora d’Ensenyament, ens va començar a fer una petita explicació de com funciona un ple, i de seguida ens ho va acabar d’explicar el Sr.Joan Alfons Albó, l’alcalde de Sant Feliu!!! També ens va explicar quines són les banderes que hi ha en aquesta sala i tot seguit vam anar al seu despatx, on algun nen va poder assentar-se a la seva cadira, i fins i tot trucar a casa seva des del despatx del Sr.alcalde, que xulo!

A continuació vam fer una volta per l’edifici fins arribar al terrat de l’ajuntament, quines vistes!!! Però encara no erem a dalt de tot, vam poder pujar a dalt del campanar on hi ha el rellotge. Ens va agradar molt, tot i que per pujar-hi… quines escales!

Després d’acomiadar-nos i de donar les gràcies per deixar-nos visitar l’ajuntament i per l’obsequi que ens van donar, cap a la platja a esmorzar i a jugar una mica que després tocava pujar cap a l’escola tot xino-xano.

DSCN0364

VISITA D’UN AUTOR : TONI SALA

El dilluns 17 de març a la tarda ens va visitar Toni Sala, autor, entre d’altres, del llibre “Goril•la blanc. Memòries d’en Floquet de neu”.
A classe les senyoretes ja ens havien explicat qui era en Floquet, i n’havíem buscat informació. També n’havíem mirat imatges. Al primer moment ningú sabia qui era, però amb el que ens van explicar i el que alguns pares també sabien, quan va venir en Toni ja sabíem moltes coses.
En Toni ens va ensenyar imatges d’on el van trobar i de com va anar creixent, a més d’explicar-nos que va viatjar a Guinea Equatorial per investigar on i com el van trobar.
I sabeu com ens va ensenyar aquestes fotos? Amb diapositives.
Ens va agradar molt escoltar què fan els autors abans d’escriure un llibre, a més de descobrir qui era en Floquet de Neu!!

DSCN0364

Excursió a Mas Suro ( Cartellà)

El passat 10 de març els de 2n vam anar d’excursió a la casa de colònies Mas Suro, a Cartellà.
Tan bon punt vam arribar vam esmorzar, que ja hi havia gana!
Després vam fer tres grups i per torns, vam anar a veure de ben a prop com treballen les abelles en el seu buc. Les vam veure com hi entraven, com anàven a les cel•les, com sortien a buscar el pol•len, i un grup fins i tot va veure l’abella reina, quina sort que van tenir!!
També ens van explicar moltes coses d’aquest món tan curiós de les abelles, moltes coses ja les sabíem, però també en varem aprendre de noves.
I per acabar, l’altre activitat que vam fer va ser elaborar una espelma amb la cera de les abelles. Alguns teníem por de tocar la cera, però van quedar unes espelmes ben xules.
A part, vam poder observar els animals que també viuen en aquest mas: ovelles, cavalls, cabres, oques, gallines…
Vam dinar i durant un bon rato vam poder gaudir d’aquell preciós paisatge, vam còrrer, vam jugar…
Ens ho vam passar super bé!!!DSCN0330
DSCN0321

TALLER DE NADAL

Dimecres 20 a la tarda vam fer una classe ben diferent. Alguns papes i mames de la classe i d’altres cursos ens van ensenyar a fer una estrella i una bola de nadal molt xules. Semblava que era molt difícil, i en algun moment ens va costar, però al final ho vam aconseguir! Moltes gràcies!!!!

DSCN0126

DSCN0135

 DSCN0134

SORTIDA A KIN COSMÈTICS

Aquest trimestre a coneixement del medi estem estudiant les indústries i per treballar-ho de ben a prop el passat dijous 21 de novembre al matí vam anar a visitar la fàbrica de “Kin Cosmètics”.

Tan bon punt varem arribar ens van portar a una sala d’actes, i desprès d’una petita explicació vam fer tres grups per començar a veure com elaboren xampús, gomines, laques… Vam passar pel laboratori on fan moltes proves abans no fabriquen un producte, per les màquines que barregen els ingredients, per la zona d’etiquetatge, pel magatzem… Va ser una visita molt interessant.

Moltes gràcies a Kin Cosmètics i a les mames que ens van acompanyar.

DSCN0146

VISITA A L’ESPAI CARMEN THYSSEN

Com ja sabeu el dia 24 de setembre varem anar al museu Thyssen. Les senyoretes abans ens van ensenyar diferents quadres d’un senyor que es deia Edward Hopper.Al museu mentre miràvem tots els que hi havia, n’havíem de trobar un d’aquest pintor. El varem trobar!!! El quadre era  “El Martha McKeen”.

Però aquí no acaba la feina, a plàstica el vam haver de dibuixar, tal com ho va fer el senyor Edward Hopper. Ens ho vam passar molt bé!!

quadre hopper

LES NOSTRES EMPREMTES

 

A classe de medi hem deixat l’empremta del nostre dit al llibre. Les senyoretes ens van fer guixar un tros d’un full amb llapis, desprès varem apretar-hi el nostre dit i amb l’ajuda de cinta adhesiva vam enganxar al llibre l’empremta. Sabíeu que no hi ha ningú que tingui la mateixa empremta? Que curiós!

DSCN0040DSCN0037