Year 3 & 4 watch “Treasure Island”

Last week, our students from year 3 & 4 watched a theatre play called “Treasure Island”. It was a lovely experience and it made all our students laugh and have fun while working their listening skills. During the play some of them had the priviledge of playing a role as pirates. It was, indeed, a very special moment.

La setmana passada els nostres alumnes de 3r i 4t van veure una obra de teatre que es deia “L’illa del tresor”. Va ser una magnífica experiència, tots els alumnes van gaudir de l’obra mentre treballaven la seva capacitat d’escolta en una llengua estrangera. Durant l’obra alguns van tenir el privilegi de pujar a l’escenari i fer de pirates. Va ser, certament, un moment molt especial.

 

https://photos.app.goo.gl/dZtb524mapfTrZHt9

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *