FIGURES GEOMÈTRIQUES AMB VOLUM

A LA CLASSE DELS TRITONS, AQUESTES DARRERES SETMANES, HEM DESCOBERT LA GEOMETRIA AMB VOLUM: ESFERES, CILINDRES, PRISMES, CUBS I PIRÀMIDES. HEM FET UNA RECERCA PER L’ESCOLA D’AQUESTES FIGURES I ENS HEM ADONAT QUE N’HI HA MOLTES AL PATI, AL PASSADÍS, A L’AULA… EL NOSTRE VOLTANT ÉS PLE DE FORMES GEOMÈTRIQUES QUE SI NO ENS FIXEM PASSEN DESAPERCEBUDES. ARA, ELS TRITONS JA LES SABEM RECONÈIXER!

A MÉS, HEM POGUT MANIPULAR-LES PER CONÈIXER COM ESTAN CONSTRUÏDES, SABER SI RODEN O NO, QUANTES CARES TENEN, COM ÉS LA SEVA BASE…TAMBÉ HEM FET UNA CLASSIFICACIÓ D’OBJECTES QUE UTILITZEM A CASA: CAPSES DE MEDICAMENTS, ROTLLOS DE PAPER DE CUINA, ENVASOS DE LA LLET, IOGURTS…

ELS TRITONS HEM APRÈS MOLTÍSSIM I HO HEM FET DE MANERA LÚDICA I SIGNIFICATIVA. HO VOLEU VEURE?

US DEIXEM UN PETIT VÍDEO, ESPEREM QUE EL GAUDIU!!

Publicat dins de General | Deixa un comentari

ANIVERSARI LUCAS

AVUI EN LUCAS HA FET 6 ANYS! HA ESTAT MOLT CONTENT DE PODER-HO CELEBRAR AMB ELS SEUS COMPANYS/ES DE CLASSE, HA PORTAT UN PASTÍS PER ESMORZAR I COM QUE NO HEM POGUT BUFAR LES ESPELMES, HEM FET FOCS D’ARTIFICI, HEM CANTAT LA CANÇÓ D’ANIVERSARI FELIÇ, HEM PREPARAT LA CORONA I HEM ESCRIT UN DIPLOMA PERSONALITZAT AMB TOTES LES PARAULES BONIQUES QUE LI VOLÍEM DIR.

MOLTES FELICITATS LUCAS! ELS/LES TRITONS T’ESTIMEM MOLT!!

 

Publicat dins de General | Deixa un comentari

ANIVERSARI GALA

AHIR LA GALA VA FER 6 ANYS!!! AVUI HA ESTAT MOLT CONTENTA DE PODER-HO CELEBRAR AMB ELS SEUS COMPANYS/ES DE CLASSE, HA PORTAT UN PASTÍS PER ESMORZAR I COM QUE NO HEM POGUT BUFAR LES ESPELMES, HEM FET FOCS D’ARTIFICI, HEM CANTAT LA CANÇÓ D’ANIVERSARI FELIÇ, HEM PREPARAT LA CORONA I HEM ESCRIT UN DIPLOMA PERSONALITZAT AMB TOTES LES PARAULES BONIQUES QUE LI VOLÍEM DIR.

MOLTES FELICITATS GALA! ELS/LES TRITONS T’ESTIMEM MOLT!!

Publicat dins de General | Deixa un comentari

TALLER AUDIOVISUAL: MOLT MÉS QUE PARAULES!

AQUEST DIMECRES LA CLASSE DELS TRITONS HA REBUT LA VISITA D’EN JORDI, EL MOTIU D’AQUESTA ERA LA REALITZACIÓ D’UN TALLER AUDIOVISUAL SOBRE EL CINEMA MUT. ENS HA AGRADAT MOLT PERQUÈ LES ACTIVITATS ESTAVEN RELACIONADES AMB LES EMOCIONS: TRISTESA, POR, ALEGRIA I RÀBIA.

PRIMER HEM VISUALITZAT UNS VÍDEOS MOLT BREUS DE L’ACTOR CHARLES CHAPLIN I NOSALTRES HAVÍEM D’IDENTIFICAR COM ES SENTIEN ELS PERSONATGES A TRAVÉS DE L’EXPRESSIÓ DEL SEU COS; DESPRÉS, HEM REALITZAT UNA ACTIVITAT ON, PER GRUPS, HAVÍEM D’ESCOLTAR UNA MÚSICA I BALLAR SEGONS EL QUE ENS TRANSMETIA LA MELODIA. FINALMENT, ENS HEM CONVERTIT EN ACTORS I ACTRIUS: HAVÍEM DE REPRESENTAR UNES ACCIONS DETERMINADES I LA RESTA DE LA CLASSE HAVIA D’ENDEVINAR DE QUÈ ES TRACTAVA.

ENS HO HEM PASSAT MOLT BÉ! US DEIXEM UN PETIT VÍDEO SOBRE EL TALLER, ESPEREM QUE US AGRADI!

Publicat dins de General | Deixa un comentari

HEM ACABAT EL CONTE VIATGER!

LA TRITÓ PERLA

HI HAVIA UNA VEGADA UNA TRITÓ QUE ES DEIA PERLA. VIVIA A LA MUNTANYA DEL MONTSENY I LI AGRADAVA MOLT MAQUILLAR-SE, CUINAR I JUGAR A FUTBOL. EL SEU MILLOR AMIC ÉS EL TRITÓ CAPITÀ ÀLEX I JUNTS VIUEN UNA PILA D’AVENTURES…

EL CAPITÀ ÀLEX I LA PERLA VAN SORTIR A BUSCAR BOLETS I CASTANYES. PEL CAMÍ VAN CANTAR I BALLAR LA MACARENA. AL TORNAR AMB EL CISTELL PLE ES VAN TROBAR A L’ÓS GRACIÓS QUE PORTAVA UN BARRET MOLT DIVERTIT.

ABANS DE TROBAR-SE A L’ÓS GRACIÓS , VAN SENTIR UN SOROLL QUE VENIA DE DALT D’UN ARBRE. QUAN VAN MIRAR AMUNT VAN VEURE UN ESQUIROL AMB UN LLACET PRECIÓS QUE ELS HI VA LLENÇAR UN AGLÀ! DESPRÉS VA BAIXAR DE L’ARBRE I VA ACOMPANYAR AL CAPITÀ ÀLEX I A LA PERLA PEL CAMÍ QUE DUIA AL CAMP DE FUTBOL TOT CANTANT CANÇONS AMB EL TAMBOR I LA GUITARRA I ALLÀ HI VAN TROBAR L’ÓS GRACIÓS!

EL CAPITÀ ÀLEX I LA PERLA VAN MARXAR DEL CAMP DE FUTBOL, DESPRÉS DE JUGAR UN PARTIT TOTS JUNTS, VAREN ANAR A LA GRANJA D’EXCURSIÓ. ALLÀ ES VAN TROBAR AL GALL SR. PANXITO, QUE BALLAVA “EL POLLITO AMARILLO”. TAMBÉ HI HAVIA UN GOS QUE ES DEIA SIXTOM QUE VIGILAVA TOTS ELS ANIMALS DE LA GRANJA. EL GAT MARRAMIAU S’AMAGAVA DEL GOS SIXTOM MENTRE FEIA LA PUNYETA AL RATOLÍ BENJAMÍ. ELS DOS TRITONS ES VAN QUEDAR UNA ESTONA JUGANT AMB TOTS ELLS A LA GRANJA I LA RESTA D’ANIMALS QUE EREN A DINS DE L’ESTABLE. S’HO VAN PASSAR MOLT BÉ!

TORNEM AL BOSC ON ES VAN TROBAR L’ÓS GRACIÓS: L’ÓS ELS VA DIR “VOLEU VENIR AL MEU CÀMPING? US HO PASSAREU PIPA!”. LA PERLA I EL CAPITÀ ÀLEX VAN ANAR AL CÀMPING DE L’ÓS GRACIÓS. HI HAVIA UNA PISCINA, UN TOBOGAN GEGANT I DOS TOBOGANS PETITS. LA PERLA I EL CAPITÀ ÀLEX VAN PUJAR AL TOBOGAN GEGANT, PERÒ AL BAIXAR ES VAN DONAR UN COP A LA BARBETA. VAN ANAR AL METGE, I ELS VA POSAR UNA TIRITA A CADASCÚ I NO VA CALDRE QUE ELS POSESSIN UNA INJECCIÓ.

EL CAPITÀ ÀLEX I LA TRITÓ  PERLA  ARRIBEN DAVANT UN CASTELL ON VIUEN UNA I EL I ELS CONVIDEN A FER EL TE AMB ELLS. QUAN ARRIBA LA NIT LA TRITÓ PERLA I EL CAPITÀ ÀLEX TAMBÉ ES QUEDEN A DORMIR AL CASTELL. AL MATÍ DESPRÉS D’ESMORZAR TOTS QUATRE ES DESPEDEIXEN I EL CAPITÀ ÀLEX I LA TRITÓ PERLA ESTAN MOLT CONTENTS DE FER NOUS AMICS EN AQUEST VIATGE TANT DIVERTIT QUE FAN JUNTS.

LA PERLA I L’ÀLEX VAN TROBAR UN MAPA DEL TRESOR AL CASTELL, PER AIXÒ VAN MARXAR CORRENTS A SEGUIR LES PISTES. VAN SEGUIR LES LÍNIES FINS ARRIBAR A LES PEDRES GROSSES DAURADES. DESPRÉS VAN TROBAR UNA CREU VERMELLA I VAN EXCAVAR FINS TROBAR EL COFRE DEL TRESOR.

LA  TRITÓ  PERLA I  EL CAPITÀ ALEX VAN DECIDIR COMPRAR UNA MOTO AMB LES MONEDES DEL TRESOR. PEL CAMÍ ES VAN TROBAR LA SEVA AMIGA LA PRINCESA I EL PRÍNCEP I JUNTS VAN CANTAR “MALAMENTE” DE LA ROSALIA. DESPRÉS VAN ARRIBAR AMB LA MOTO A CASA SEVA PER JUGAR, PERÒ COM LA LLUM NO FUNCIONAVA BÉ VAM ANAR AL CASTELL I  ES VAN QUEDAR A DORMIR TOTS JUNTS.

EL DIA SEGÜENT SE’N VAN ANAR A LA PLATJA DE VACANCES. AL MAR VAN TROBAR UNA SIRENA I VAN ANAR A JUGAR AMB ELLA A DINS DEL MAR. ELS HI VAN DONAR UNES MASCARETES ESPECIALS PERQUÈ POGUESSIN RESPIRAR DINS DE L’AIGUA.

TOTS TRES JUNTS VAN BUSSEJAR MOLT I VAN TROBAR TRES MEDUSES QUE ELS VAN PICAR. RÀPIDAMENT VAN SORTIR DE L’AIGUA I A LA PLATJA HI HAVIA UNS NOIS QUE ELS  VAN DONAR GEL PER LES PICADES. LES PICADES ELS VAN FER UNA MICA DE MAL. DESPRÉS VAN ANAR A CASA DEL PRÍNCEP I DE LA PRINCESA TOT CANTANT L’ANIVERSARI FELIÇ PERQUÈ ERA L’ANIVERSARI DEL CAPITÀ ÀLEX. ES VAN DUTXAR I VAN FER UN PASTÍS DE XOCOLATA, NATA I CARAMEL I AIXÍ VAN CELEBRAR EL SEU ANIVERSARI TOTS PLEGATS.

EL TRITÓ ÀLEX I LA TRITÓ PERLA VAN ANAR A LA PISCINA I ES VAN TROBAR UNA SIRENA, JUNTS VAN ANAR A CASA A DINAR I LA TRITÓ PERLA VA CUINAR UN TRUITA. VAN PASSAR UN DIA MOLT DIVERTIT!

DESPRÉS DE REFRESCAR-SE A LA PISCINA, EL CAPITÀ ÀLEX I LA TRITÓ PERLA VAN ANAR AL CASTELL MÀGIC ON HI HAVIA EL CAVALLER MARTÍ I LA PRINCESA MARTINA. EL CAPITÀ ÀLEX I LA TRITÓ PERLA ELS HI VAN DEMANAR SI ELS HI PODEN DONAR TOTS ELS MAPES DEL MÓN MUNDIAL. DESPRÉS VAN ANAR A DESCANSAR A CASA SEVA. VAN VEURE COCA-COLA PER AGAFAR ENERGIA I DESPRÉS VAN ANAR ELLS SOLS A BUSCAR TOTS ELS TRESORS DEL MÓN I VAN PASSAR MOLTES AVENTURES. A LA PRIMERA AVENTURA EN BUSCA DE TRESORS ES VAN TROBAR UN DRAC QUE ES DEIA LEO. LI VAN DEMANAR QUE HAVIEN DE FER PER SER AMICS, EL DRAC VA DEMANAR UNES LLAMINADURES, CARÍCIES I PETONS, AMB EL QUE VAN ACABAR SENT BONS AMICS I VAN AGAFAR EL TRESOR. DESPRÉS ES VAN POSAR A SOBRE DEL DRAC LEO PER TORNAR AL CASTELL MÀGIC. L’ENDEMÀ AL MATÍ ES VAN ENDUR EL DRAC A CASA PER CUIDAR-LO I PREPARAR-SE PER LA SEGÜENT AVENTURA.

AMB EL DRAC LEO VOLIEN TROBAR ON VAN NÉIXER. LLAVORS VAN ANAR VOLANT A MATARÓ I VAN VEURE LAS CASA ON HAVIEN NASCUT LA TRITÓ PERLA I EL CAPITÀ ÀLEX. ERA LA MATEIXA CASA I VAN DESCOBRIR QUE EREN BESSONS! DESPRÉS VAN ANAR A L’HOSPITAL I ELS VAN DIR QUE ELS HAVIEN ADOPTAT. VAN TORNAR A LA CASA QUE ESTAVA CREMADA I VAN AGAFAR UN RELLOTGE AMB UN MISSATGE QUE NO ES PODIA TOCAR. EL VAN TOCAR I VAN ANAR AL PASSAT, AL DIA DE L’INCENDI, I VAN PODER SALVAR ALS SEUS PARES. ESTAVEN TOTS MOLT CONTENTS, VAN TORNAR A TOCAR EL RELLOTGE I TORNAREN A LA NORMALITAT. MENTRES VIATJAVEN DONAVEN LLAMINADURES, PETONS I CARÍCIES AL LEO PERQUÈ ELS PORTÉS A BUSCAR TOTS ELS TRESORS DEL MÓN QUE FALTAVEN.

LA TRITÓ PERLA VA COMENÇAR A CAMINAR SOLA MENTRE EL CAPITÀ ÀLEX ES VA QUEDAR A CASA. VA ARRIBAR  FINS UN CASTELL I VA ENTRAR I ES VA TROBAR ELS SEUS PARES… I ES VA DESPERTAR DE COP… RESULTA QUE ERA UN SOMNI. I VA PENSAR, OJALA QUE FOSSIN ELS MEUS PARES AQUÍ AMB MI.

DESPRÉS VENIR A VISITAR-LA LA SEVA AMIGA LA TRITÓ SARA I JUNTES SE’N VAN ANAR AL CASTELL DELS PARES DE LA SARA PER FER SERVIR EL RELLOTGE MÀGIC I FER TORNAR ELS PARES DE LA SARA QUE HAVIEN MORT. VOLIA  SALVAR-LOS. LA TRITÓ VA TOCAR EL RELLOTGE I ELS VA FER TORNAR. QUAN ES VAN REUNIR VAN VISITAR EL CASTELL MIRANT FOTOS I RECORDS DE QUAN ERA PETITA. ALLÀ ES VAN QUEDAR A VIURE I LA TRITÓ PERLA VA TORNAR A CASA AMB EL SEU GERMÀ EL CAPITÀ ÀLEX.

DESPRÉS AL MATÍ EL CAPITÀ ÀLEX I LA TRITÓ PERLA VAN ANAR A LA PLATJA. ALLÀ ES TROBAREN AMB DOS AMICS: MANISH I DIEGO I VAN MONTAR UNA GRAN FESTA AMB GLOBUS D’AIGUA QUE SE’LS TIRAVEN ELS UNS ALS ALTRES. A LA TARDA VAN FER UN CASTELL DE SORRA MOLT GRAN PER ACABAR LA FESTA. TOT VA SER MOLT DIVERTIT!!

LA PERLA I EL CAPITÀ ÀLEX DESPRÉS DE TOTES LES AVENTURES VISCUDES, VAREN DECIDIR QUE VOLIEN FER UNA OBRA DE TEATRE I FER UN TRUC DE MÀGIA, D’AQUESTA MANERA PODRIEN ANAR PER TOTS ELS POBLES A EXPLICAR-HO A TOTS ELS INFANTS. LES ESTRADES VALIEN UN EURO I AIXÍ PODIEN ANAR-HI TOTS ELS NENS, A MÉS, EL CAPITÀ ÀLEX I LA PERLA PODIEN PAGAR LES DESPESES DEL TEATRE.

LA TRITÓ PERLA I EL CAPITÀ ÀLEX ESTAN MOLT FELIÇOS DE TOTS ELS TRESORS QUE HAN TROBAT I DE TOTHOM QUE HAN CONEGUT I PER AIXÒ VAN REPARTIR UNA PART DE LES MONEDES ALS POBRES I AMB L’ALTRA PART VAN FER UNA FESTA A LA PLATJA DINS L’AIGUA AMB TOTS ELS AMICS QUE VAN FER DURANT LES AVENTURES.

FI

Publicat dins de General | 1 comentari

ANIVERSARI SIRA

AHIR LA SIRA VA FER 6 ANYS! VA ESTAR MOLT CONTENTA DE PODER-HO CELEBRAR AMB ELS SEUS COMPANYS/ES DE CLASSE, VA PORTAR UN PASTÍS PER ESMORZAR I COM QUE NO VAM PODER BUFAR LES ESPELMES, VAM FER FOCS D’ARTIFICI, VAM CANTAR LA CANÇÓ D’ANIVERSARI FELIÇ, VAM PREPARAR LA CORONA I VAM ESCRIURE UN DIPLOMA PERSONALITZAT AMB TOTES LES PARAULES BONIQUES QUE LI VOLÍEM DIR.

MOLTES FELICITATS SIRA! ELS/LES TRITONS T’ESTIMEM MOLT!!

Publicat dins de General | Deixa un comentari

SANT JORDI

EL 23 D’ABRIL ÉS UN DIA MOLT ESPECIAL: LLEGENDES, ROSES, LLIBRES, DRACS….LA DIADA DE SANT JORDI ÉS, SENSE DUBTE, UNA DATA ASSENYALADA ALS NOSTRES CALENDARIS.

A L’ESCOLA, PER CELEBRAR-HO, AL LLARG DE LA SETMANA HEM FET TITELLES AL RACÓ DE PLÀSTICA;HEM REPRESENTAT LA LLEGENDA DE SANT JORDI A L’HORA DE PSICOMOTRICITAT; HEM PINTAT AMB RETOLADORS UNA ROSA QUE S’HA CONVERTIT EN UN PUNT DE LLIBRE, ON TAMBÉ PODREU VEURE EL POEMA QUE VAM INVENTAR ELS TRITONS  I EL DIBUIX QUE VAM REALITZAR ENTRE TOTS I TOTES AMB FIGURES GEOMÈTRIQUES. AVUI HEM COMENÇAT EL MATÍ FENT UNA ROSA AMB PLASTILINA; DESPRÉS DEL PATI, HEM TORNAT A REPRESENTAR LA LLEGENDA DE SANT JORDI I HEM FET LA DANSA DE LA CANÇÓ QUE HEM TREBALLAT EN LES DARRERES SESSIONS DE MÚSICA, “SANT JORDI JA ARRIBA” DE LA DÀMARIS GELABERT. DURANT LA TARDA, HEM POGUT ESCOLTAR 3 CONTES DIFERENTS, GRÀCIES A LA COL·LABORACIÓ DE DIFERENTS FAMÍLIES.

ENS HO HEM PASSAT MOLT BÉ! US DEIXEM AMB UN RECULL D’IMATGES I UN VÍDEO DE LA CANÇÓ PERQUÈ PUGUEU GAUDIR DE LES ACTIVITATS QUE HEM FET, ESPEREM QUE US AGRADI!!!

Publicat dins de General | Deixa un comentari

ANIVERSARI NIL

AVUI EL NIL HA FET 6 ANYS! HA ESTAT MOLT CONTENT DE PODER-HO CELEBRAR AMB ELS SEUS COMPANYS/ES DE CLASSE, HA PORTAT UN PASTÍS PER ESMORZAR I COM QUE NO HEM POGUT BUFAR LES ESPELMES, HEM FET FOCS D’ARTIFICI, HEM CANTAT LA CANÇÓ D’ANIVERSARI FELIÇ, HEM PREPARAT LA CORONA I HEM ESCRIT UN DIPLOMA PERSONALITZAT AMB TOTES LES PARAULES BONIQUES QUE LI VOLÍEM DIR.

MOLTES FELICITATS NIL! ELS/LES TRITONS T’ESTIMEM MOLT!!

Publicat dins de General | Deixa un comentari

SORTIDA BARCELONA

LA CLASSE DELS TRITONS ESTEM TREBALLANT EL PROJECTE DEL COS HUMÀ, PER APRENDRE MÉS COSES, EL DIVENDRES PASSAT VAM VISITAR L’EXPOSICIÓ “THE HUMAN BODIES”. 

VAM PODER VEURE COM ÉS REALMENT UN COS PER DINS I TAMBÉ VAM TENIR UNA ESTONA PER DIVERTIR-NOS! ENS VA AGRADAR MOLT I ENS HO VAM PASSAR MOLT BÉ!

US DEIXEM AMB UN RECULL D’IMATGES, ESPEREM QUE US AGRADIN!

Publicat dins de General | Deixa un comentari

ANIVERSARI LENA

AVUI LA LENA HA FET 6 ANYS! HA ESTAT MOLT CONTENTA DE PODER-HO CELEBRAR AMB ELS SEUS COMPANYS/ES DE CLASSE, HA PORTAT UN PASTÍS PER ESMORZAR I COM QUE NO HEM POGUT BUFAR LES ESPELMES, HEM FET FOCS D’ARTIFICI, HEM CANTAT LA CANÇÓ D’ANIVERSARI FELIÇ, HEM PREPARAT LA CORONA I HEM ESCRIT UN DIPLOMA PERSONALITZAT AMB TOTES LES PARAULES BONIQUES QUE LI VOLÍEM DIR.

MOLTES FELICITATS LENA! ELS/LES TRITONS T’ESTIMEM MOLT!!

Publicat dins de General | Deixa un comentari