ÚLTIM DIA A L’ESCOLA

Falcons, us deixem un petit recull d’imatges del vostre últim dia a l’Angeleta…


 

Publicat dins de General | Deixa un comentari

WE ARE GROWING UP

In the English Class we wrote a text about us explaining how we grow up! You can check it here:

Publicat dins de General | Deixa un comentari

DEURES ESTIU

Benvolguts Falcons, tal i com us hem explicat a l’escola, teniu una mica de feineta aquest estiu. Recordeu que l’heu de portar feta a l’institut al setembre. Trobareu tota la informació seguint aquest enllaç:

DEURES ESTIU

Bon estiu!

Publicat dins de General | Deixa un comentari

DE P3 FINS A 6È…

Els nostres nens i nenes de les àguiles i els falcons marxen a l’institut! Aquest és un recull d’alguns dels moments que han passat junts durant aquesta etapa escolar. Desitgem que tingueu molta sort en aquesta nova aventura! Aquí teniu l’enllaç:

https://drive.google.com/file/d/1KxnSNQxkTTGRMd9afbqKDu-ufumb-GKb/view?usp=drivesdk

Publicat dins de General | Deixa un comentari

COLÒNIES CALA CANYELLES

Com sempre que fem alguna activitat us deixem un recull de fotos. Aquest cop hem separat l’activitat per dies ja que era molt gran el vídeo. Gaudiu-lo!

 

Publicat dins de General | Deixa un comentari

SKETCHES ÀGUILES AND FALCONS

We are finishing the course but we are still having lots of fun! We played these 5 sketches for all of you!
Publicat dins de General | Deixa un comentari

Suport Vital Bàsic

Sabem què caldria fer si trobem a una persona que està inconscient o que pot haver patit una aturada cardiorespiratòria?

I per què és important saber-ho? Doncs perquè se sap molt bé quan una persona té una aturada cardíaca si ningú fa res, o sigui, qui està present “només” truca a l’ambulància i s’espera a que arribin els sanitaris i comencin a fer maniobres, les possibilitats de supervivència d’aquesta persona són d’un 2%. En canvi, si tot va rodat i qui està present sap reconèixer l’aturada, avisar ràpidament al 112, demanar un desfibrilador extern automàtic o DEA (i algú sap i s’atreveix a connectar-lo, seguir les instruccions i desfibril·lar si cal) i l’ambulància arriba de pressa i es poden fer aviat també les cures postresuscitació, les possibilitats de supervivència poden augmentar fins a un 40%! De 2 a 40%… fixeu-vos quina diferència!
En el cas de les escoles, els i les alumnes aprenen a seguir quins passos són els correctes per poder ajudar al ferit, però l’objectiu a primària no és que sàpiguen fer compressions toràciques sinó comprovar l’estat de la persona i saber qie cal trucar al 112 i buscar algun adult, si es pot, que els ajudi.
Els passos són:
1.Aproximació segura
2.Comprovació de l’estat de consciència
3.Cridar ajuda
4.Obrir via aèria
5.Comprovar respiració (Amb la nova normativa per Covid, ho comprovarem amb el palmell a sobre del pit)
6.Trucar al 112
7.No penjar fins que ens ho diguin.

Publicat dins de General | 1 comentari

Visita a la Nau Gaudí

Visita “Al ring!”
Divendres, al matí, vam gaudir de l’exposició “Col•lecció Bassat. 1990-1999 (II)” on a partir de l’obra “Ring” ens van proposar unes dinàmiques que ens van ajudar a descobrir quin art es feia durant els anys 90’s. Vam reflexionar sobre la tècnica del reciclatge i l’ús i el nou ús dels objectes.

Una visita molt recomanable!

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Treballem figures geomètriques a la classe

Estem treballant les figures geomètriques, i sobre paper sembla força fàcil crear-les però, fent-ho “a lo grande”, la cosa es complica!

Publicat dins de General | 1 comentari

SORTIM A L’INFO K!

Us deixem l’enllaç per veure com l’escola Angeleta Ferrer fa entrega de la Laia l’Arquera a l’escola Camí del Cros dins del projecte Mataró – Tòquio.

(Minut 7.30)

https://www.ccma.cat/tv3/super3/infok/infok-19052021/video/6101552/

Publicat dins de General | 1 comentari