L’oca de les Habilitats Motrius Bàsiques

Un cop ens hem conegut més hem començat a treballar uns altres jocs. Per treballar les habilitats motrius bàsiques (com els desplaçaments, salts, girs…) hem començat fent el joc de l’oca. Ens hem distribuit en 3 equips de 8 nens i nenes. Cada grup tenia el seu taulell, les normes i les explicacions de les activitats de cada casella. Cada grup s’ha espavilat en executar els jocs correctament, sense fer trampa i sense córrer. Però com a joc que és l’oca, al principi ens han aparegut uns antics fanstasmes ( la pressa, la competició, la rapidesa, la falta de cohesió, el to de veu elevat per comunicar-se, els nervis…). Però veient que això no els portava enlloc, han fet un canvi en l’actitud i han acabat gaudint del joc.

Aquí us deixem unes imatges de les sessions.

Aquest article ha estat publicat en General, TERCER. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *