JOCS I TREBALLS COOPERATIUS

imagePer començar amb bon peu les classes d’educació física, què millor que jocs cooperatius! Grans dinàmiques per anar-nos coneixent amb els nous grups, rependre activitats lúdiques amb els companys i passar una bona estona!

Per començar un partit de futbol. I podreu pensar: sempre hem de jugar al mateix? Doncs no cal oblidar que és un esport que agrada a una majoria. I ja diem una majoria per no dir a tothom. Però hem introduït una novetat. Jugar per parelles “inseparables”. Hem i hanpogut observar que el joc no és tan fàcil, has de respectar el ritme de la teva parella i no separar-nos per arribar al nostre objectiu: divertir-nos, gaudir, riure i….. ah si, marcar algun gol! En algun moment hi ha hagut als i baixos entre els jugadors, coses del directe i de la falta de pràctica de fer activitats tan juntets.

Després ens hem convertit en escultors i escultores o en pedres i trossets de fang.

La sessió s’ha fet breu, però seguirem endavant!

 

 

 

Aquest article ha estat publicat en General, QUART. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *