PSICOMOTRICITAT A P3

Ara que s’acosta Sant Jordi i per anar preparant la festa i la diada, s’han anat preparant diferents activitats. Una d’elles és la lectura compartida.

A 3rB ens ha tocat amb P3B. Per fer que l’esdeveniment i l’intercanvi d’idees, opinions no sigui tan sobtada s’ha pensat fer una trobada prèvia per a què els dos grups es coneguin. A 3r se’ls va proposat fer una sessió de psicomotricitat per als més petits. Per tenir una idea de quins jocs els podien agradar els que tenien germans petits van preguntar quines activitats els agradaven més. Entre les seves respostes i jocs que hem fet a educació física vam selecccionar 5 racons. Cada racó estava conduit per alumnes de 3r, els quals explicaven les normes, exemplificaven el que s’havia de fer i acompanyaven als més petits durant l’activitat.

Els petits tenen moltes ganes de jugar i amb qualsevol cosa estan contents. El primer torn de racons va funcionar molt bé. Després, en veure que tots volien fer diferents activitats a l’hora vam decidir acompanyar als més petits en aquell racó que volien. Sense seguir cap ordre concret.

L’experiència va ser molt positiva i el fet que els de tercer poguéssin fer de mestres tot un èxit. Tot i així, aquests últim van descobrir que la tasca de docent no és gens fàcil.

Aquí us deixem unes imatges de la sessió!

Aquest article ha estat publicat en FESTES, PARTICIPACIONS, Sant Jordi, TERCER. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a PSICOMOTRICITAT A P3

  1. lina harrak diu:

    magradat participar

  2. pau lorenzo diu:

    a mi magradad juga en els petits

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *