Webquest: Itineraris per la nostra ciutat

A l’àrea de Coneixement del Medi els alumnes de 3r hem estat treballant el tema de pobles i ciutats. Paral·lelament hem realitzat una webquest (treball didàctic de recerca guiada.) A través d’ella hem volgut treballar les competències bàsiques ( competència comunicativa, artística i cultural, tractament de la informació i competència digital, d’aprendre a aprendre, d’autonomia i iniciativa personal i en el coneixement i interacció amb el món físic).

Aquesta webquest s’anomena “Itineraris per la nostra ciutat” i tracta sobre diferents monuments que hi ha a la ciutat de Mataró.

El treball ha començat amb el coneixement de la ciutat de Mataró, els diferents barris de la ciutat, a quin barri viu l’alumnat i a quin es troba l’escola. Per grups de 3-4 persones han escollit un dels 9 monuments que hi ha a l webquest. Han llegit les diferents informacions que es diuen, han situat el monument i l’escola en un mapa de la ciutat per després buscar el recorregut a seguir des de l’escola fins al monument. Han obert un document word on han escrit la informació obtingut, han buscat una imatge del monument i l’han enganxat.

Per últim queda el treball final. La visita a diferents dels monuments treballats. Però aquesta vegada els alumnes seran els nostres guies turístics. Ens hauran de portar des de l’escola fins als monuments.

De moment us deixem un llibre digitals dels documents que han treballat els alumnes.

Aquest article ha estat publicat en TERCER. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Webquest: Itineraris per la nostra ciutat

  1. Àngels López Sans diu:

    Em fa molta il·lusió veure els vostres treballs i que encara la webquest d’itineraris per la nostra ciutat estigui “viva”. Felicitats per la vostra feina!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *