Sant Jordi: el punts de llibre

Una altra activitat ha estat fer un punt de llibre. Sembre es treballa un autor o autora per Sant Jordi. Aquest any es celebra el 70è aniversari de la mort d’Antoine de Saint-Exupéry, creador del llibre El Petit príncep.
A l’escola hem llegit el conte, fragments o fins i tot l’hem escoltat. De tot ell hem seleccionat unes quantes frases i hem intentat trobar el significat d’elles amb l’ajuda dels alumnes. De les frases els nens i nenes han escollit una per posar al seu punt de llibre. Les podien escriure en català, castellà o anglès.

Aquí us deixem unes imatges amb els punts de llibre.

Aquest article ha estat publicat en Sant Jordi, TERCER. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *