CosmoCaixa, un món per descobrir

La visita al CosmoCaixa ha estat tot un èxit! L’entrada al museu, pròpiament dit, és un gran ventall d’imatges, informació, experimentació, palpació, visualització i audició.

Tant important és observar, mirar i tocar com llegir les informacions. A simple vista podria extranyar-nos el que veiem, però llegint les explicacions i amb l’ajuda de tots podíem arribar a entendre el que teníem davant els nostres ulls.

La màgia de la combinació de colors, de l’energia, dels fòssils, de l’aigua, de la gravetat, de l’evolució de l’espècie humana, animal i de la Terra. La formació d’onades i que aquestes no desplacen els objectes sinó que només els mouen, la formació de tornados, el gel, el bosc inundat i la varietat d’espècies que viuen en aquell hàbitat creat dins el museu, que fa més de 2.000 anys un dia durava més de 24h i que d’aquí 2.000 anys més un dia podrà durar menys de 24h…..

Infinitat de coses a veure, descobrir i aprendre.

Aquí us deixem un recull d’imatges fetes pels més petits i no tan petits!

A l’exposició “Mediterrani” hem pogut conèixer moltes coses del nostre mar, de les espècies que hi conviuen, dels productes típics de la zona com les diferents varietats del nostre oli, l’hem pogut tastar, tocar sorra de diferents zones de la nostra Comunitat i de les Illes Balears… Tot un luxe!

Al taller “flash” vam experimentar, tocar, aprendre moltes coses. Des de què passa amb l’aigua que cau de la pluja de les muntanyes, experimentar amb les ombres, proximitat, llunyania, trobar animals que s’assemblin seguint unes indicacions en funció de si són vertebrats o invertebrats, si són mamífers, aus, amibis, rèpitls, aus, d’on viuen…. I tot això gràcies a Linné (botànic, científic i metge suec creador de la classificació dels éssers vius).

Tenim pendents més imatges! Poc a poc i bona lletra i imatges.

Aquest article ha estat publicat en General, QUART, SORTIDES, TERCER. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *